Eturia - Agentie de turism

Senior Interactive comunica pentru Eturia

23-06-2010

Noul serviciu online dezvoltat pentru Eturia va răspunde nevoilor de informare şi consiliere pe care le are utilizatorul aflat în căutarea vacanţei ideale, punctul central fiind conceptul unic adus pe piaţa din România de Eturia, vacanţele „tailor made”. Acesta permite utilizatorului să îşi configureze vacanţa în funcţie de opţiunile personale privind destinaţia, cazarea, transportul şi bugetul disponibil.

„Considerăm parteneriatul strategic încheiat între Eturia şi Senior Interactive drept un pas important către consolidarea prezenţei noastre în mediul online. Eturia este singura companie de turism specializată în vacanţe „tailor made”, scopul nostru fiind să dovedim că avem un cuvânt greu de spus pe piața de turism în pofida celor doar trei ani de activitate. Experiența lor în marketing online coroborată cu experiența noastră în crearea de vacanțe personalizate ne vor permite să prezentăm consumatorului soluții moderne de design a vacanțelor, soluții fiabile de rezervări online și să ne îmbunătățim timpul de răspuns la solicitările primite,” declară Sorin Stoica, director general Eturia.

Dezvoltarea platformei se încadrează în linia de e-business oferită de Senior Interactive companiilor care au nevoie de o prezenţă online structurată şi performantă în piaţa de e-commerce şi nu numai.

“Suntem încântaţi de acest nou proiect şi de perspectiva de a duce business-ul Eturia la un nou nivel de dezvoltare online. Ei au adus ceva nou pe piaţa de profil din România, şi anume conceptul de turism „tailor made”, iar noi vom promova viziunea lor în zona online. Acest parteneriat va contribui la uşurarea deciziilor pe care trebuie să le ia utilizatorul online în momentul alegerii unei vacanţe, în condiţiile unui mediu românesc online eterogen şi uşor dezorganizat când vine vorba de informaţii. Procesul de rebranding şi extinderea ariei de comunicare a celor de la Eturia se încadrează perfect în linia de business a Senior Interactive, acest parteneriat reuşind să aducă clienţilor pachete de servicii de înaltă calitate” a declarat Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive.

Despre Senior Interactive

Senior Interactive este o agentie independenta full-service de comunicare interactiva, membra a Senior Group.
Printre clientii activi ai agentiei se numara GlaxoSmithKline – Consumer HealthCare, Leadership Development Solutions, PricewaterhouseCoopers, Orange Romania, Renault Technologie Roumanie, Solvay Romania, Wrigley Balkan East.

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia