padurile tropicale Malaezia

Eturia - Agentie de turism

padurile tropicale


Padurile Malaeziei, printre cele mai vechi de pe planeta, mai vechi chiar decat padurea ecuatoriala din Congo sau cea amazoniana, reprezinta una dintre cele mai importante bogatii ale tarii si in acelasi timp se constituie in obiect turistic de sine statator. Padurile tropicale umede si junglele dense, se intind pe areale extinse (aproximativ 50 % din suprafata tarii), aceste paduri neexplorate in totalitate adapostesc unele dintre cele mai rare specii de plante si animale: Raflessia - cea mai mare floare din lume este doar una dintre ele. Cele mai multe dintre ele se constituie in parcuri si rezervatii nationale dintre care se reamarca Parcul National Batang Ai de pe Insula Borneo, Complexul Belum-Temengor, Rezervatia Nationala Kinabalu, Parcul National Taman Negara si Parcul National Gunung Mulu.

De ce ne plac noua padurile tropicale

"Dupa pranz am calatori spre Matang Wildlife Centre, un centru specializat in conservarea vietii salbatice deschis sub indrumarea autoritatilor locale din Sarawak unde vizitatorii se pot implica in activitatile desfasurate pentru protejarea urangutanilor." Hardik Shah


Potrivit specialistilor au fost identificate peste 8.000 de specii de plante cu flori, peste 2.000 de specii de arbori, 800 de tipuri de orhidee, 200 de tipuri de palmier; regnul animalier este la fel de bogat: mai mult de 200 de specii de mamifere, circa 600 de soiuri diferite de pasari, aproximativ 140 de specii de serpi, circa 80 de tipuri de soparle, peste 300 de specii de pesti de apa dulce si mii de insecte ce se gasesc raspandite pe intreg teritoriul Malaeziei.
In afara marilor suprafete impadurite in Malaezia veti intalni mlastini, zone cu arbusti pitici si vegetatie specifica solurilor calcaroase. Printre cele mai rare si mai cautate specii de animale intalnite in Malaezia gasim rinocerul de Sumatra, tigrul Malaezian, ursul Malaezian, leopardul, unele specii de soparle, cea mai mica specie de veverita pitica si urangutanul.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist Malaezia

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Temperatura medii in padurile tropicale ale Malaeziei variaza intre 20°C si 35°C, cele mai calduroase luni fiind iulie si august, insa umiditatea se pastreaza ridicata pe tot parcursul anului. Cea mai buna perioada de a vizita parcurile nationale este cea cuprinsa intre lunile martie si octombrie.

Sfaturi de calatorie

Bacsisul nu este o practica incurajata in Malaezia si depinde in intregime de dumneavoastra daca il veti oferi sau nu. Multe hoteluri si restaurantele mari au introdus pe notele de plata un plus de 10% drept taxa pentru servicii, procent aplicat la preturile de lista, pe langa taxa guvernamentala de 5%. Taxa este indicata prin semnul ++ pe notele de plata si listele de preturi. Datorita introducerii acestei taxe obligatorii se considera ca bacsisul nu mai este necesar.

Impresii de calatorie Malaezia

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.792.248 zile de vacanta vandute
 • 318.925.895 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia