plajele Malaeziei Malaezia

Eturia - Agentie de turism

plajele Malaeziei


Malaezia dispune de numeroase insule si zone de coasta cu plaje exotice intinse, ce ofera un sejur perfect pe gustul oricarui turist. Cele mai populare destinatii de plaja sunt Langkawi si Perhentian, insa exista multe altele, la fel de pitoresti dar mai putin cunoscute; astfel se remarca paradisurile tropicale ale insulelor Sipadan, Rawa, Tanjung Jara, Mabul, Sapi sau Layang-layang sau plajele din Insula Penang.

De ce ne plac noua plajele Malaeziei

"Aici se afla unele dintre cele mai intacte si mai neexplorate paduri tropicale din lume, pesteri calcaroase si formatiuni carstice spectaculoase, precum si unele dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb sau negru, mangaiate de apele de smarald. Langkawi, Mataking, Perhentian, Tioman, Sipadan si multe altele impresioneaza prin plajele lor exotice, prin recifele de corali, vegetatia luxurianta si numeroasele posibiliati de petrecere a timpului liber."


Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist Malaezia

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Cel mai bine este sa evitati perioada sezonului umed din noiembrie pana in martie, in cazul in care doriti sa va bucurati de un sejur la plaja pe coasta estica. In general temperaturile nu scad sub 20º C pe tot parcursul anului. Este bine sa va alocati putin timp dupa sosire pentru a va acomoda cu clima calda si umeda si sa evitati plimbarile in miezul zilei. Anotimpul ploios este cu precadere resimtit in estul peninsulei, avand un climat musonic, in timp ce in vest ploile ating un maxim in perioada mai - octombrie. De regula ploile apar brusc, sunt scurte si puternice, cu caracter torential; posibilitatea sa aveti o intreaga zi ploioasa este redusa.

Sfaturi de calatorie

In calitate de turist, beneficiati de ajutorul Politiei Turistice Malaeziene, instruite sa va asigure ajutorul sau indrumarea, indiferent de natura problemei avute. Ii veti indentifica usor dupa tinuta: banderolele caschetei are un caroiaj alb-albastru, camasa si pantalonii sunt albastre si in plus au cate un ecuson rosu cu albastru, cu litera „i” de la informatii, imprimata pe el. De regula acesti politisti patruleaza in zonele de interes turistic si rolul lor este sa protejeze atat obiectivele, cat si siguranta vizitatorilor, fara a sta insa ostentativ la vedere, inoportunandu-i pe turisti.

Impresii de calatorie Malaezia

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.797.346 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia