Atractii Las Vegas

Eturia - Agentie de turism

Atractii Las Vegas

Statele Unite ale Americii este recunoscut drept cel mai puternic stat al lumii atat din punct de vedere economic, cat si militar. Si totusi este unul dintre cele mai tinere state, actul sau de nastere fiind semnat in 1744, sub numele de Declaratia de independenta. Notorietatea recunoscuta a SUA, mai ales in ultimul secol, poate duce insa la impresia ca anterior acestei date nu a existat nimic. Si totusi a existat. Se pare ca primii oameni au pus piciorul pe acest continent in urma cu aproximativ 20.000 de ani si au ajuns aici din Asia, traversand stramtoarea Bering. Acestea sunt originile acelora care se numesc native americans.
Odata cu aventura lui Columb spre Lumea Noua si mai ales datorita lui Amerigo Vespucci, primul explorator constient de descoperirea unui nou continent, pe care l-a cartografiat si care ii poarta si numele, a inceput marea invazie europeana. Efectele acesteia au fost, ca peste tot in lume, distrugatoare pentru popoarele bastinase, dar au imbogatit si mai mult marile imperii ale vremii.
Statele Unite au fost fondate plecand de la 13 colonii ale Marii Britanii, localizate de-a lungul tarmului Atlanticului, care s-au autoproclamat state si au semnat Declaratia de Independenta, formand astfel prima uniune si s-au eliberat prin lupta de sub dominatia britanica, in urma Razboiului de Independenta. In 1787 au adoptat Constitutia, iar in secolul urmator au alipit teritorii aflate sub dominatie franceza, spaniola, ruseasca, marind teritoriul statului nou format.
Declaratia de Independenta garanteaza faptul ca “toti oamenii sunt egali” si au anumite „drepturi inalienabile”, acestia fiind termeni care se oglindesc in multe documente ulterioare, unul dintre cele mai cunoscute fiind Declaratia Internationala a Drepturilor Omului.
Credinta nestramutata in propriile forte, promisiunea de libertate si promovarea reusitei prin propriile forte fac din SUA, chiar si astazi, pamantul tuturor posibilitatilor, promovat ca atare, pentru ca de fapt acolo isi au originea si parintii marketingului modern.
Fie si numai din dorinta de a descoperi toata aceasta istorie zbuciumata, merita sa vizitezi SUA.
Las Vegas este un oras din statul Nevada, SUA, cunoscut pe plan international in primul rand pentru cazinouri, hotelurile luxoase, magazinele si cluburile in care te poti distra aproape in permanenta. Constructiile au fost demarate in 1905 iar localitatea a obtinut clasificarea de oras in 1911.
Datorita unui ritm de crestere sustinut, Las Vegas a devenit cel mai mare oras din Statele Unite fondat in secolul XX, in timp ce Chicago ramane cel mai mare oras fondat in secolul al XIX-lea.
Las Vegas este orasul in care nu te plictisesti nici daca ar fi sa stai doua luni. Atractii dintre cele mai spectaculoase si diverse iti stau la dispozitie zi-lumina: plimbarile cu elicopterul deasupra orasului; eruptia vulcanului de la Mirage; duelurile piratilor de pe corabiile de la Treasure Island; proiectiile laser sau jocurile de artificii de la Wynn; filmele de scurt metraj de pe cel mai mare ecran hi-tech din lume Viva Show (Freemont Street Experience); roller-coaster-ul din varful zgarie-norului Stratosphere; copiile dupa piramida egipteana, statuia Sfinxului si Muzeul lui Tutankamon de la Luxor; replica Turnului Eiffel sau a Arcului de Triumf din Paris; Muzeul Figurilor de Ceara sau plimbarile cu gondola prin canalele de la Venetian; leii si padurea tropicala de la MGM; fiorosii rechini din Mandalay Bay (Shark Reef); parcul de distractii si spectacolele de la Circus Circus; vestitele fantani arteziene de la Bellagio; castelul medieval Excalibur; sex show-urile; sau, in fine, o lunga plimbare pe jos pe Strip, faimoasa strada principala, gazda celor mai luxoase cazinouri din lume, care este o experienta in sine, atat ziua cat si noaptea.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 257.982.484 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia