Kyoto Japonia

Eturia - Agentie de turism

Kyoto


Fondat in anul 794 si purtand numele de Heyan-kyo - insemnand „capitala pacii si a linistii”, Kyoto a devenit in timp un amalgam de culturi, asimiland diverse influente exercitate de curtea imperiala, nobilime, samurai, ori patroni ai buddhismului Zen. Vei admira aici nu mai putin de 17 situri inscrise pe lista Patrimoniului UNESCO, peste 1600 de temple buddhiste si peste 400 de sanctuare Shintō; nu degeaba se spune ca acest oras se ridica la rangul Parisului si al Romei in ceea ce priveste incarcatura culturala si istorica. Kyoto este pe lista oraselor pe care oricine ar trebui sa le viziteze macar o data in viata.

Motive pentru a vizita Kyoto

1 Temple fabuloase

2 Parcuri inmiresmate de ciresii infloriti

3 Arhitectura cladirilor din Gion

4 Portul traditional si zambetul oamenilor

De ce ne place noua Kyoto Kyoto

"Peste toate bijuteria acestei tari ramane Kyoto. Kyoto este mai mult decat un oras, este esenta spiritului si a traditiilor japoneze in toate aspectele. Templele sunt cu adevarat fabuloase si iti este greu sa te desparti de fiecare in parte. Parcurile cu mireasma imbatatoare a ciresilor infloriti, stradutele si arhitectura caldirilor din Gion, zambetul oamenilor si coloritul portului traditional te fac in mare parte sa vrei sa ramai aici. Iar o seara cu o cina in compania unei Maiko este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti implini intreaga viziune despre acest popor minunat. " Sorin Stoica

"In Kyoto vei descoperi Japonia pe care o pastrezi in imaginatie: gradini neasemuite, casute ascunse ale poetilor si artistilor, porti de piatra arcuite, gheise disparand in spatele unei usi ascunse..."


Centru cultural si religios de frunte al Japoniei, orasul are peste 2.000 temple si altare vechi, 37 de universitati si colegii si 24 de muzee. Kyoto este cunoscut si pentru splendidele festivaluri anuale, cat si pentru superbele sale gradini.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

CRISTINA

031.9998

office@eturia.ro

Sfaturi de calatorie

Daca se viziteaza temple, este important sa fiti imbracat decent, atat barbatii cat si femeile trebuie sa aiba umerii si genunchii acoperiti.

Comportamentul intr-un templu trebuie sa fie decent si plin de respect. Este recomandat sa purtati haine decente; atat femeile, cat si barbatii trebuie sa-si acopere picioarele si umerii la intrarea in temple. Se considera lipsa de politete sa intrati in aceste locuri in pantaloni scurti sau stramti, cu fuste mini, sau cu tricouri cu bretele.

Este acceptat sa ramaneti incaltati atunci cand vizitati exteriorul unui templu, dar daca doriti sa pasiti in interior, unde sunt prezente imaginile sacre ale zeilor, va trebui sa lasati incaltamintea la intrare.

In templele buddhiste nu este permis sa aveti capul la o inaltime mai mare decat cea a lui Buddha, de aceea in unele locatii veti fi invitati sa stati pe jos. Calugarilor buddhisti le este interzis sa atinga sau sa fie atinsi de o femeie si chiar sa accepte ceva din mana unei femei.

Impresii de calatorie Japonia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.706.970 zile de vacanta vandute
 • 222.980.917 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania