Japonia traditiilor & a samurailor Japonia

Eturia - Agentie de turism

Japonia traditiilor & a samurailor


Chiar daca in dezvoltarea civilizatiei nipone sunt evidente influentele Chinei si Coreei, tari cu o civilizatie mai veche decat a Japoniei, totusi acestea au fost absorbite in cultura nationala, capatand in timp o estetica complet noua, diferita de cea a culturilor initiale.  In Evul Mediu japonez ce se intinde pe o lunga perioada de timp, Japonia si-a dezvoltat o cultura unica, printr-o diversificare a artelor dincolo de cele traditionale. In Japonia orice forma de manifestare a individului a devenit o forma de arta. Arta este ceremonia ceaiului sau caligrafia, arta este manuirea sabiei sau sportul, arta este imbaierea intr-un onsen, arta este gastronomia. Si toate aceste bizare forme de arta dau astazi identitate Japoniei.

Motive pentru a vizita Japonia traditiilor & a samurailor

1 Mostenirea culturala si spirituala a samurailor

2 Casele traditionale si castele magnifice de secol XVII

3 Gheise si samurai, sabii si kimonouri

4 Teatrul japonez

5 Gastronomia

De ce ne place noua Japonia traditiilor & a samurailor

"Dincolo de atractiile clasice din aceasta tara eu am descoperit cu mare incantare bucataria traditionala incepand cu micul dejun auster dar plin de savoare pana la o cina intr-un sushi bar in Tokyo sau o cina sashimi sub liniile de tren in Shinjuju, pentru a avea una din cele mai minunate experiente in Takayama unde am avut o cina privata traditionala cu Hida beef. " Sorin Stoica

"In Matsumoto am descoperit spiritul samurailor si am inteles mai multe despre aceeste personaje legendare ale Japoniei. Este fascinant modul in care samuraii, desi au disparut dainuiesc inca prin mostenirea lor culturala si spirituala pe intreg cuprinsul tarii”" Sorin Stoica

"Viziteaza Japonia pentru emotiile rafinate, nuantate, pe care le trezeste in privitor arhitectura caselor traditionale. Calatoreste in Japonia pentru castelele splendide si sobre totodata in care astepti sa auzi in orice moment sunet de sabii. Descopera in Japonia toate acele forme de arta care vorbesc de fapt despre arta de a trai frumos. " Ana Visan

"Identitatea japoneza ma duce cu gandul la casele traditionale si castele magnifice de secol XVII, la gheise si samurai, la sabii si kimonouri, la pesti koi si gradini zen, la porti rosii si lampioane de piatra, la usi din hartie de orez in care se desfasoara in perfecta armonie un ritual de servire a ceaiului." Ana Visan


Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:
Specialist Japonia

ZOLTAN

031.9998

office@eturia.ro

Sfaturi de calatorie

Petrece o noapte intr-un shukubo, o facilitate de cazare din interiorul unui templu budist. Conditii sunt austere dar experienta va fi unica si iti va permite sa simti cultura, spiritualitatea, armonia si starea de zen specifica Japoniei traditionale.

O experienta pur locala este cazarea la un ryokan, o pensiune traditionala, unde camerele respecta intru totul designul japonez, avand usi glisante din hartie de orez si un pat traditional futon - asternut format din saltele capitonate asezate direct pe podea.

In Japonia bacsisul nu este asteptat si in multe situatii oferirea acestuia poate fi considerata o lipsa de politete. Totusi atunci cand stati la un ryokan este recomandat sa lasati o mica suma de bani menajerei care va servi masa si va aranja saltelele futon.

Impresii de calatorie Japonia

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.575 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia