Montego Bay Jamaica

Eturia - Agentie de turism

Montego Bay


Al doilea oras ca marime din Jamaica, Montego Bay al carui trecut istoric incepe in 1494, are cele mai faimoase plaje din Jamaica, printre care Plaja Doctor’s Cove si Plaja Walter Fletcher ce atrag cu nisipul lor alb si fin si coloritul de albastru intens al apelor marii. Plajele din Montego Bay sunt dominate de o atmosfera permanenta de petrecere. Orasul ce se detaseaza pe fundalul inverzit al muntilor este renumit si pentru magazinele sale duty free si nenumaratele distractii oferite.
 

De ce ne place noua Montego Bay

"Montego Bay este probabil cea mai cunoscuta statiune, dar si Negril, aflata mai la vest, este o optiune excelenta, lungimea plajei de aici depasind 10 km si fiind una dintre cele mai cunoscute plaje ale lumii. " Dumitrita


Plaja Doctor‟s Cove si Plaja Walter Fletcher atrag turistii cu nisipul lor alb si fin si nenumaratele distractii oferite. Plajele din Montego Bay sunt dominate de o atmosfera permanenta de petrecere. In zona de coasta se afla numeroase resorturi turistice iar in preajma orasului se gasesc plantatii de trestie de zahar, multe dintre ele avand perfect conservate fostele fabrici si conacele din perioada coloniala. In proximitatea orasului se afla si doua terenuri de golf de clasa mondiala: Witch White Rose Hall si Tryall. Montego Bay prin diversele centre comerciale ofera largi posibilitati de shopping; cateva dintre aceste centre sunt: City Centre Plaza, Half Moon Holiday Village, magazinele Crafts Market din Harbour Street, Fantasy Hotel si Fort Street. Intr-un tur inedit al orasului pot fi vizitate Galeriile de Arta Lester, Rocklands Bird Sanctuary, Plantatia Belvedere Estate - una dintre marile plantatii din epoca coloniala ce este functionala si astazi, conacul Rose Hall Great House. La Parcul tematic Aquasol iti poti petrece o zi intreaga fara sa te plictisesti datorita multiplelor posibilitati de distractie existente; la Marine Montego Bay Park poti incerca o plimbare cu Coral See - ambarcatiune cu pereti transparenti din care poate fi admirata viata subacvatica din apele golfului. Shukka Blue Adventure Tours ofera tururi calare la plantatiile de trestie de zahar din imprejurimile orasului. Din Montego Bay se organizeaza excursii in Cuba care se afla la circa 120 Km de coasta nordica a Jamaicai. Tot din Montego Bay pot fi vizitate cochetele orase Lucea si Falmouth ce pastreaza multe elemente ale fostelor orase coloniale.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist Jamaica

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Desi Jamaica este o destinatie ce poate fi abordata pe tot parcursul anului, trebuie tinut cont de cele doua perioade umede: mai si octombrie - noiembrie, cat si de perioada iunie - noiembrie cand insula este adesea afectata de uragane. Perioada turistica de varf dureaza din decembrie si pana in aprilie.

Sfaturi de calatorie

Ca si majoritatea insulelor din Caraibe, Jamaica este susceptibila sa fie atinsa de uragane in perioada iunie-noiembrie. Cetatenii romani interesati sa se deplaseze in Jamaica in aceasta perioada sunt sfatuiti sa se informeze asupra situatiei meteorologice din zona.

Impresii de calatorie Jamaica

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.729 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia