Vacanta in Japonia - Sarbatoarea ciresilor infloriti - Aprilie 2019

Carmela
Carmela

Vacanta in Japonia - Sarbatoarea ciresilor infloriti - Aprilie 2019

Data calatoriei: Aprilie 2019

O experienta inedita, mult asteptata si dorita, o vacanta de neuitat pe care as repeta-o in fiecare an.

A fost prima mea excursie cu Eturia si cu Razvan Pascu. Despre modul in care a fost organizat programul si conditiile oferite cuvantul potrivit este "impecabil" - m-am simtit in siguranta, toata logistica (transport, cazare, masa - acolo unde a fost) au fost de buna calitate, bine alese si nu a lipsit nimic, programul este deosebit, foarte bine gandit - te duce in locurile cele mai reprezentative pentru aceasta tara, fiecare zi iti ofera o noua "intalnire" cu locuri minunate, o cultura si civilizatie impresionante, iti ofera sansa de a vedea Japonia istorica dar si cea moderna, de a cunoaste modul lor de viata, felul in care gandesc si valorile care stau la baza comportamentului lor de zi cu zi.

Am apreciat foarte mult faptul ca am avut si o insotitoare japoneza – Yuko – o prezenta care ne-a adus in fiecare zi zambetul pe buze, ne-a oferit foarte multe informatii, ne-a invatat un pic de limba japoneza, ne-a impartasit din spiritul si gandirea japoneza, ne-a numarat la fiecare oprire, cu grija sa nu ne piarda, si a fost tot timpul disponibila sa ne ajute, sa ne explice, sa ne indeplineasca orice dorinta... de turist razgaiat.

Multumiri calde lui Razvan Pascu. Fara el vacanta in Japonia ar fi fost doar "o excursie". Razvan a dat suflet si vibratie programului, a mobilizat si unit grupul, a adaugat valoare - sub forma de informatii extrem de utile, cunostinte pretioase despre aceasta tara / civilizatie, timp petrecut impreuna cu noi pentru a ne arata tot ceea ce el a descoperit, pretuieste si iubeste la aceasta tara.

Multumesc frumos, Razvan Pascu! Multumesc, Eturia! Sunteti numarul 1 pe lista mea de calatorii de vacanta!

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia