Impresii Thailanda - Ianuarie 2009

Nina si Catalin

Impresii Thailanda - Ianuarie 2009

Data calatoriei: Ianuarie 2009

Pentru colectivul  Eturia,
In special pentru doamna Alina FILIPESCU

Numele meu este Nina S. si sunt unul din clientii castigati de atentia acordata, profesionalismul dumneavoastra  si de serviciile impecabile de care am beneficiat. Vacanta petrecuta in Thailanda, achizitionata  prin firma dvs.,  a  fost  cea  mai frumoasa din viata mea (si nu sunt o tinerica). Am beneficiat de un  program atat de diversificat si de atractiv incat nu gasesc cuvinte potrivite sa spun cat sunt de multumita.

Nu sunt o persoana pretentioasa dar tin la confort,  iar pe parcursul celor 15 zile am avut confort deplin: camerele de hotel au fost cel puţin impecabile (atentia acordata detaliilor  m-a uimit),  masina care a fost pusa la dispoziţia noastra pe tot parcursul sejurului, ghizii vorbitori de limba engleza care au fost  atât de atenti incat m-am simtit tot timpul in siguranta.
Diversitatea locurilor si unicitatea experientelor traite  ma face sa va asigur ca voi fi un fan Thailanda (indiferent de cate alte locuri minunate voi mai vizita), iar pentru firma dumneavoastra TOATA CONSIDERATIA.
Multumesc!
Nina si Catalin S.

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia