Impresii Sri Lanka & Maldive - Decembrie 2018

Alexandru

Impresii Sri Lanka & Maldive - Decembrie 2018

Data calatoriei: Decembrie 2018

O combinatie perfecta intre aventura descoperirii unei tari uimitoare - Sri Lanka - si relaxarea absoluta de pe plajele maldiviene.

Iesita recent (2009) dintr-un razboi civil care s-a intins pe mai bine de doua decenii, Sri Lanka e o tara care te cucereste prin cultura si istoria ei de mii de ani. De la vestigiile unor fortarete ca Lion Rock, pana la numeroasele temple si monumente budiste, completate de o serie de rezervatii naturale numai bune pentru a descoperi fauna si flora micutei insule de langa India, Sri Lanka e mereu surprinzatoare. O tara neasteptata de curata, cu o bucatarie delicioasa si oameni primitori, Sri Lanka acopera intreaga gama de forme de relief: dealuri inalte - high country, jungla deasa, mlastini si plaje insorite. Fie ca alegi sa descoperi doar cateva dintre cele noua provincii ale Sri Lankai sau iti dedici timp incat sa le vizitezi pe toate, Sri Lanka nu dezamageste.

La doar o ora de zbor de Sri Lanka se afla Maldive si ale sale plaje impecabile. De la atoli mici si resorturi intime, la complexuri generoase, Maldive iti ofera vacanta "la mare" perfecta. Servicii ireprosabile, camere superbe si peisaje ireal de frumoase. Noi am ales Meeru si am fost extrem de incantati de intreaga experienta.

Ca de obicei, atat Eturia cat si partenerii locali au fost la inaltime.

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia