Eturia - Agentie de turism

Impresii Singapore & Bali - iulie 2014

O vacanta ... sau mai bine zis o experienta de neuitat.

Radu si Ioana
Lista testimoniale (1)

A fost o experienta frumoasa care nu o vom uita foarte repede si uitandu-ne in urma cred ca mare pare s-a datorat itinerariului si organizarii care pentru ce ne-am dorit noi a fost perfecta. Am ales sa zburam in Indonezia (Bali) via Doha & Singapore, cu o escala de cateva zile (3 si jumatate mai precis). Calatorim de ceva timp in Europa mai mult in interes de servici si ne doream ceva diferit cu care sa comparam Londra (cu centrul financiar) sau Frankfurt. Cele 3 zile in Singapore ni s-au parut prea scurte pentru experienta intensa. Am ales cateva tururi incluse de ETURIA (turul orasului, turul insulei Sentosa) dar ce a avut orasul de aratat la picior ne-a impresionat cu adevarat. Sing Flyer (cea mai mare roata din lume de observatie) daca am facut booking online din tara a fost cu o reducere de 10% si ne-a oferit o perspectiva superba a orasului noaptea. Va recomandam sa luati un tur cat mai tarziu 21:30 sau 22:00. Gradinile suspendate si plimbarea cu vaporasul pe malurile raului la fel ca si plimbarea pe ambele maluri cafenelele si terasele au meritat din plin. Dar poate cea mai interesanta experienta am avut-o incercand sa ajungem la etajul 57 al Marina Bay unde este un bar cu terasa ... cu putin noroc un zambet si fiind europeni am avut parte de o priveliste minunata.
In Bali am ales dupa mai multe zile research sa stam cateva zile in UBUD (in partea luxurianta a insulei, si centrul cultural) si apoi o saptamana in Nusa Dua (poate putin cam prea pentru familii si copii .. dar foarte linistit .. si relaxant).
In Ubud am ales din nou si cateva tururi incluse de Eturia (templul cel mai mare din Bali) si cateva afaceri locale de mestesugari si probabil cel mai frumos dans balinez intr-unul din satele de langa Ubud. Daca sunteti amatori de sporturi va recomandam raftingul pe unul din raurile din Bali. Nu va ganditi la un rafting extrem. Cu noi in barca au fost si o familie cu 2 copii (de 5 si 11 ani). O "aventura" care e mult mai usor de facut din Ubud decat din zona de plaja. Drumurile in Bali sunt destul de pline de scutere si condusul pe insula poate deveni o aventura destul de extrema mai ales in orele de varf. Nefiind inclus in tur noi am ales o firma relativ mare, si am fost impresionati de cum a fost tratati si de utilitati.
In ultima parte a vacantei am ales Nusa Dua si un hotel de 4 stele linistit. Excursiile se pot face de aici fie cu masini cu sofer (ii gasiti la tot pasul, sau via internet booking) sau chiar de la hotel. Ne-am dorit sa le incercam pe toate ... asa ca via tripadvisor am cautat soferi locali pentru o iesire la Uluwatu (& fire dance) la apus si o cina pe malul oceanului indian. Pentru Bali este o experienta care nu trebuie scapata.
Am avut si parte de o surpriza placuta, fiind si ziua mea in Bali, cei de la hotel ne-au pregatit un tort care ne astepta seara in camera. In putine locuri am intalnit atata atentie la detalii.
Daca ar fi sa ne gandim la cateva locuri care ne-au scapat (mai mult din lipsa de timp): In Singapore, Gradina Zoo si Nigth Safari; In Bali, vizita la Tanaloth si plajele cu nisip negru vulcanic ar fi cateva din ele.
Ne-am intors acasa cu mai mult de 1200 de poze (dupa selectie) si cu gandul la niste amintiri care vom incerca sa le retraim.

Multumim pentru organizare,
Radu si Ioana

Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014
Impresii Singapore & Bali - iulie 2014

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.767.973 zile de vacanta vandute
 • 299.170.904 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia