Eturia - Agentie de turism

Impresii Seychelles - mai 2014

Buna ziua,
Tinand cont de ideea lansata de dumneavoastra cu privire la momentele unice petrecute in locuri de vis, impreuna cu Eturia, m-am gandit sa va impartasesc povestea noastra.
Totul a inceput in 2014, anul in care ne-am casatorit si am ales ca destitatie pentru luna de miere insulele Seychelles. Astfel, am inceput sa cercetam piata, ca niste corporatisti eficienti de Bucuresti ce suntem :), si am aflat de agentia Eturia si experienta pe care o are in domeniu. Dupa cateva discutii si schimburi de maluri, am agreat impreuna o vacanta personalizata de 2 saptamani in acest arhipelag superb.
Sunt sigur ca nu sunt prima persoana care descrie aceasta zona si care a ramas fara epitete in fata frumusetii salbatice a naturii, asa ca nu voi insista prea mult pe acest subiect. Vreau sa va scriu despre lucrurile simple, viata de zi cu zi a acelor oameni si felul lor de a fi, relaxare si natura. Nu era prima excursie pe care o faceam, dar era prima vacanta exotica, asa ca exista un oarecare sentiment de incertitudine cu privire la modul in care ne vom organiza, intalni cu partenerii Eturia si interactiunea cu o lume total diferita fata de stim noi. Totul a trecut imediat ce ne-am intalnit cu reprezentantul agentiei, ne-am cazat, am agreat excursiile si am intrat in ocean :)
Hotelul, plaja, oceanul ne-au facut sa uitam de oboseala drumului imediat, si sa zambim fara un anume motiv. Cand te trezesti, iesi pe terasa, in fata ocean, in spate natura, pe jos nisip fin, sus soare, parca nu-ti trebuie alt motiv sa zambesti, nu? Am inceput sa cutreieram insulele, sa vizitam plaje cat mai salbatice si sa cunoastem locuitorii. Drumurile sunt construite parca pentru a nu deranja natura, totul e verde pe insula si desi sunt multi turisti, parca salbaticia e si mai frumoasa si impozanta.
Am vizitat paduri de palmieri unice in lume, am mancat fructe de care nu auzisem, ne-am plimbat prin orasele cochete si insule locuite doar de broaste testoase, ne-am imprietenit cu localnici si am lenevit pe plaje superbe, dar parca cel mai mult m-au impresionat apusurile. Parca totul se oprea, inclusiv valurile. Cineva introducea in peisaj combinatii incredibile de culori si nu intelegeam cum poate aparea o asemenea imagine.
Cred ca pozele vorbesc mult mai clar, asa ca sper sa aduca un zambet celor care le vad. Seychelles poate fi privita si ca o destinatie exclusivista, dar daca esti hotarat sa o vizitezi si colaborezi cu o agentie experimentata, vei ramane placut surprins de bugetul cheltuit.
M-am cam lungit cu mailul si ca sa nu plictisesc, inchei povestea cu un citat care nu-mi apartine, dar care imi pare ca descrie perfect acest grup de insule din oceanul indian "Natura nu este un templu, ci un atelier in care omul trebuie sa ramana un simplu muncitor".
Ne vom auzi curand, pentru ca planuim Peru pentru 2016 si stim deja unde sa apelam :)

O zi buna,
Sorin
Impresii Seychelles - mai 2014Impresii Seychelles - mai 2014
Impresii Seychelles - mai 2014Impresii Seychelles - mai 2014
Impresii Seychelles - mai 2014Impresii Seychelles - mai 2014

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.764.363 zile de vacanta vandute
 • 296.358.085 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia