Eturia - Agentie de turism

Impresii Secrets Royal Beach Punta Cana - mai 2014

Buna ziua,
In primul rind tin sa multumesc echipei Eturia pentru eforturile depuse in realizarea unei vacante reusite intr-o locatie superba.

Ca prima experianta in colaborarea cu echipa Eturia am fost placut impresionat de tot pachetul de servicii oferit.

In ceea ce priveste vacanta in sine, a fost o experienta minunata.
Inca de la sosirea pe aeroportul din Punta Cana urmind sfaturile primite din partea agentiei de turism am luat legatura cu reprezentantul local (echipat exact cum a fost descris in pliantul de prezentare) si transferati imediat la resortul ales.

Resortul Secrets Royal Beach este din punctul nostru de vedere, o locatie superba si plina de romantism. Un loc in care relaxarea este primordiala dar totodata exista posibilitatea unei multitudini de activitati care sa-ti induca o stare de BINE.

In ceea ce priveste cazarea, alegerea noastra initiala a fost (Preferred Club Junior Suit Partial Ocean View), dar odata ajunsi acolo sotiei mele i-a placut nespus Preferred Club Ocean View Suit asa ca am facut un upgrade la receptia hotelului dovedindu-se o alegere inspirata.
Diferentele intre cele doua tipuri de camere sunt semnificative, din punct de vedere financiar, al privelistei cit si al spatiului.

In primul rind tin sa mentionez ca alegera Preferred Club a fost o alegere inspirata. Fiind membru Preferred Club am beneficiat de WI-Fi gratuit pe toata durata sederii, acces la absolut toate restaurantele din cadrul resortului, plaja si piscina rezervata preferred club only.
In cadrul resortului se gasesc un numar aproximativ de 12 restaurante, fiecare avind un alt specific cu mincare pentru toate gusturile.

Personalul de oriunde in permanenta zimbitor, pritenos si foarte serviabil.

Sloganul tuturor este "Excelente". Se poate spune ca li se potriveste foarte bine pentru ca totul a fost excelent.
Entertainment Team este intradevar de nota 20 si-si fac treaba foarte bine. De dimineata si pina seara tirziu au numeroase activitati si au grija ca ospetii sa nu aiba cum sa se plictiseasca nici o clipa.

Desi la plecare ne asteptam sa fim foarte obositi si sa fie destul de greu pentru noi, mai ales ca am avut de asteptat intre zboruri 8 ore, pot spune ca o scurta vizita la Turnul Eiffel sa dovedit a fi revigoranta si mai mult de atit o noua experienta.

Cu siguranta vom mai apela la echipa Eturia si pentru alte urmatoare vacante.

Impresii Secrets Royal Beach Punta Cana - mai 2014
Impresii Secrets Royal Beach Punta Cana - mai 2014
Impresii Secrets Royal Beach Punta Cana - mai 2014
Impresii Secrets Royal Beach Punta Cana - mai 2014
Impresii Secrets Royal Beach Punta Cana - mai 2014
Impresii Secrets Royal Beach Punta Cana - mai 2014

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.767.973 zile de vacanta vandute
 • 299.170.904 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia