Impresii Sardinia - septembrie 2010

Ana-Maria si Lukas

Impresii Sardinia - septembrie 2010

Data calatoriei: Septembrie 2010

Buna ziua,
Voiam sa va spunem ca a fost o inspiratie buna sa alegem Sardinia - dintre sugestiile Eturia.

 Ne-am simtit foarte bine si recomandam cu caldura si hotelul - cu totul special - aflat chiar langa biserica San Francesco, precum si locatia - Alghero, un orasel superb, plin de istorie. Insula are numeroase lucruri de descoperit chiar daca promovarea lor nu este foarte intensa. Ne-au placut monumentele Nuraghe, dintr-o civilizatie precrestina, regasite doar pe aceasta insula. Mai putin ne-a impresionat Cagliari - drumul e foarte lung de la Alghero si nici obiectivele turistice nu sunt impresionante. Plajele de pe insula insa sunt intr-adevar "de Caraibe" - nisipuri albe si apa absolut transparenta. De asemenea, Sardinia este o destinatie pentru gurmanzi - pizza, pasta precum si mezelurile si branzeturile locale care sunt absolut delicioase mai ales insotite de vinuri locale pe masura. Am fost avantajati de faptul ca am avut o masina inchiriata - se poate calatori in orice zona foarte usor.
Perioada a fost si e excelenta - septembrie - deoarece nu sunt multi turisti iar temperaturile sunt placute. De asemenea, ramanem cu imaginea pasarilor flamingo roz de la San Teodoro si a plajei absolut superbe de la Fertilia (langa Alghero).
Multumim inca o data pentru sugestii si asistenta. Speram sa gasim pe viitor si alte propuneri de destinatii interesante sugerate de Eturia.

O zi buna,
Ana-Maria si Lukas

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia