Impresii Revelion 2011 Maroc

Rodica si Nicolae

Impresii Revelion 2011 Maroc

Data calatoriei: Decembrie 2012

Stimata doamna Stoica, Va multumim pentru organizarea ireprosabila a sejurului nostru in Maroc.

Singura problema mai insemnata am avut-o la sosire, prin aterizarea la Paris la terminalul F in locul celui prevazut pe bilet E. Noi am prins cursa de Otopeni la limita, dar bagajele au venit cu alta cursa de noapte si le-am capatat a doua zi. DE fapt, fata de cum au decurs zborurile in zilele respective suntem convinsi ca am fost norocosi si nu va facem nici cea mai mica vina.
Evident, cel mai bine ne-am simtit in Le Royal Mansour Meridien. Singura trasatura negativa citita pe internet inainte de sejur, care s-a confirmat intr-o oarecare masura, a fost mirosul din camera, dar si acesta s-a atenuat mult dupa ce am aerisit-o bine. In rest, personalul, serviciile, patul etc. au fost la inaltime, contrar perzicerilor.
Apropos, "les cotillons" de revelion nu au fost costume traditionale cum banuiam ci accesorii de carnaval pentru care Marocul detine o piata insemnata in vest.
Patenerul dvs. marocan a fost deasemeni la inaltime, iar dl. Mokhtar, ghidul, mai mult decat orice, peste asteptari.
Va adresam inca odata mutumirile noastre si va uram un an prosper, impreuna cu scuzele noastre de intarziere in comunicarea impresiilor.
Cu stima deosebita,
Rodica & Nicolae

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia