Impresii Peru - Octombrie 2008

Miruna, Madalina, Iani
Miruna, Madalina, Iani

Impresii Peru - Octombrie 2008

Data calatoriei: Octombrie 2008

Ilinca,
Acum ca m-am intors as fi vrut sa va multumesc inca o data pentru ajutorul dat la concediu.

A fost minunat. Colegii vostri peruani sunt organizati impecabil. Felicitari si multumiri. Daca nu va suparati, as fi avut cateva sugestii pentru urmatorii calatori in ale Peru-ului (mai ales ca eu una fac reclama de cand am venit).
Raul de altitudine. Nu cred ca se moare din asta, dar cred ca ar fi bine sa-i pregatiti pe pacienti. Pentru ca, atunci cand ti se face rau, ti se chiar face foarte rau.

Ceaiul de coca ajuta sau nu (pe mine nu m-a ajutat, si nici pe colegii mei de concediu). "Sorochi pills" ajuta, dar cred ca ar trebui sa stii ca ar fi bine sa le cumperi din Lima si sa le ai la indemana.
Mai ales ca trebuie luate si preventiv. Si, trebuie adaugati la buget vreo 50 USD pentru asta.
Daca cineva se incumeta la Inca Trail, cred ca ar trebui sa stie ca se inhama la un efort considerabil (din cauza altitudinii). Noi nu am fost (asa cum stii), dar am vorbit cu altii care au facut asta si spuneau ca ar fi fost bine sa stie la ce se expun.
Bacsisul. Se da cam peste tot. Inclusiv la ghid si la pilotul de avion de la Nazca. Si asta ar trebui anuntat, pentru bugetul de calatorie. In plus, nici azi nu stim daca cat am dat a fost OK. Sper sa nu ne fi injurat nimeni.
Lipsa de semnal din jungla. Ar trebui semnalata. Cand ne-am trezit fara semnal…. nu mai aveam cum anunta acasa. Stiu ca se poate trai fara semnal, dar dupa ce suni de la Machu Picchu si de la Colca Canyon, te astepti sa suni de oriunde altundeva. Si ai tai de acasa cred tot asta. Nu stiu altii cum sunt, dar familia mea are imaginatie … Profit de ocazia asta si sa iti multumesc ca i-ai linistit.
Cam asta, in rest A FOST MINUNAT si perfect organizat.
Cu drag si multumiri,
Miruna

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia