Impresii Peru & Brazilia - Decembrie 2007

Mariana & Marinel

Impresii Peru & Brazilia - Decembrie 2007

Data calatoriei: Decembrie 2007

Draga Daniela si Sorin,
Ne-am dorit de mult sa ajungem in Peru si sa traim pentru cateva zile experienta de a descoperi lumea pierduta a Imperiului Incas si sa intelegem mai bine cate ceva din cultura si misterul acestei civilizatii sud americane.

Am calatorit in luna decembrie 2007 impreuna cu grupul nostru de  prieteni in Peru si Brazilia intr-un circuit desenat special pentru grupul nostru. Am fost fascinati de aceasta tara cu amestecul ei de traditie, cultura, mister si peisaje de o frumusete incredibila si putem spune ca am vizitat tot ceea ce ne-am fi dorit sa vedem si totul a fost mult peste ceea ce ne aratasera pozele sau filmele.Am fost si noi fascinati de maretia cetatii uitate Machu Picchu, ne-au uimit desenele de la Nazca, am descoperit orasul alb Arequipa, am avut sansa sa vedem condorii in zbor la Colca Canyon, am admirat ramasitele templului Koricanha la Cusco si am navigat pe lacul Titicaca pentru a descoperi civilizatia Uros.
Am fost insotiti in fiecare locatie de ghizi care ne-au incantat cu profesionalismul si atentia lor la detalii, si i-am simtit alaturi ca pe niste prieteni care au incercat sa faca tot ce le-a stat in putinta sa ne simtim cat mai bine ca oaspeti in tara lor.
Multumim Eturia pentru acest circuit minunat care va ramane pentru noi una din cele mai frumoase vacante din viata.  
Mariana si Marinel
 

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia