Impresii Malaezia, Kuala Lumpur & Redang - octombrie 2011

Alex

Impresii Malaezia, Kuala Lumpur & Redang - octombrie 2011

Data calatoriei: Octombrie 2011

Buna seara, Va multumim pentru aranjamentele facute si asistenta profesionista oferita in timpul selectiei vacantei in Malaezia.

Ce va putem spune este ca in mauritius la tamasa unde am fost anul trecut a fost mai frumos decat la Berjaya. Dar in afara de acest lucru , mai sunt de precizat urmatoarele:
- Transferuruile de la aeroport la hoteluri si inapoi au fost perfecte
- Hotelul Ritz Carlton din Kuala Lumpur a fost foarte impresionant iar meniul de la cina inclusa foarte bun
- Kuala Lumpur a fost interesant de vizionat. Recomandam acel autobuz " hop on - hop off", care ne-a dus la toate punctele de interes din oras. Punetru noi o zi de excursie a fost suficienta.
- Hotelul Berjaya de pe Redang a fost ok, dar incomparabil cu Tamasa din Mauritius. Totul era relativ intunecat, comparativ cu culorile calde din Mauritius. Camera rezervata era relativ departe de plaja si restaurant, dar puteam chema un golf cart sa ne duca. Oricum, aerul conditionat a fost foarte galagios in prima noapte si in urma unei plangeri am fost mutati a doua zi la "garden suite" ceea ce a fost o imbunatatire considerabila. Meniul restaurantului era relativ limitat dar bufetul seara era satisfacator. Preturile erau acceptable... O bere aprox 4-5 eur. Plaja frumoasa dar sezloangele inghesuite, chiar daca era mult loc sa le imprastie. Le-am facut recomandarea pe formularul de "feedback". Sa ne spuneti daca vreti o copie a comentariilor noastre. Apa foarte placuta si transparenta, lucru care ne-a placut mult...
Umezeala a fost foarte mare si in Redang si Kuala Lumpur. In final, ne-am simtit foarte bine si ne bucuram ca am vizitat si acest loc. Lumea este prietenoasa si peisajele acvatice superbe, dar anul viitor mergem undeva mai aproape... Cele 4 zboruri per directie au fost cam mult. Chiar e bine ca am mai avut o noapte intre zborul din Redang si cele 3 spre casa... Daca aveti vreo intrebare anume va rog sa ne contactati.
Va multumim
Alex

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia