Impresii Machu Picchu Peru - Iunie 2009

Laura si Andrei

Impresii Machu Picchu Peru - Iunie 2009

Data calatoriei: Iunie 2009

Stimate dl. Stoica, Cu certitudine vacanta noastra in Peru a fost cea mai frumoasa de pana acum si acest lucru vi se datoreaza intr-o foarte mare masura.

In sfarsit, am gasit in Eturia agentia de turism pe care visam de atatia ani sa o intalnim: acel partener de vacanta alaturi de care stii ca nimic nu poate merge anapoda si care are grija ca nici un detaliu sa nu-ti umbreasca mult asteptata vacanta. Va multumim pentru tot profesionalismul de care ati dat dovada, pentru toate detaliile si sfaturile furnizate, pentru ca v-ati ales cu atata grija si profesionalism toti partenerii locali, pentru ca ne-ati oferit o vacanta perfecta! Lucram in servicii de 10 ani motiv pentru care avem asteptari f. mari fata de partenerii alesi si rareori ne-a fost dat sa intalnim servicii WOW; cu Eturia insa, chiar si cel mai exigent client merge la sigur.
Despre Peru sunt foarte multe de spus si ne copleseste emotia de fiecare data cand ne aducem aminte de amabilitatea si frumoasa simplitate a peruanilor, de zborul condorilor, de rasaritul de pe Lacul Titicaca, de minunata cetate incasa Machu Picchu, de impresionantele inaltimi, de cuceritoarea jungla. Datorita voua, lucrurile au curs firesc, am vizitat tot ce ne-am dorit fara sa fie obositor si mai ales ne-am simtit in siguranta, avand ca unica grija sa ne bucuram de minunatiile acestei tari.
Va multumim inca o data si va asiguram ca vom alege Eturia pentru toate vacantele noastre viitoare!
 
Cu drag,
Laura si Andrei

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia