Impresii luna de miere Islanda - iulie 2012

Gabriela & Valentin

Gabriela & Valentin

Impresii luna de miere Islanda - iulie 2012

Data calatoriei: Iulie 2012

Buna ziua, Ne-am intors in Romania fermecati de taramurile islandeze, si am dori sa va multumim pentru organizarea acestei vacante in Islanda.

Daniela ne prevenise cat e de frumos, dar nimic nu ne putea pregati pentru ce am gasit acolo in materie de natura. Bruma de geografie pe care ne-o mai aminteam a fost pusa la incercare.

Fenomenele vulcanice si geotermale ne-au insotit la fiecare pas. Aerul si apa …incredibile … chiar au cea mai buna apa din cate am baut noi pana acum. Deci, o experienta extraordinara, si desi nu e prima alegere a cuplurilor in general pentru luna de miere, noi recomandam cu caldura tara pentru ca e unica.

Va rugam sa transmiteti si partenerilor dumneavoastra din Islanda multumirile noastre: harta detaliata si indrumarile lor ne-au fost de mare ajutor, si ne-au ajutat sa ne bucuram de cat mai multe lucruri pe parcursul sederii acolo. Din pacate nu am reusit sa trecem pe la ei la final pentru ca eram stransi cu timpul, dar contam pe dvs sa le transmiteti mesajul nostru. Inca o data multumim!

O zi frumoasa,
Gabriela si Valentin

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia