Impresii luna de miere Curacao - Iulie 2009

Anca si Andrei

Impresii luna de miere Curacao - Iulie 2009

Data calatoriei: Iulie 2009

Buna ziua si bine v-am regasit.
Recunosc ca nu obisnuiesc sa scriu mail-uri de multumire agentiilor de turism din tara din cauza ca nu am avut parte de servicii la standardele pe care le asteptam...asta pana acum.!

Nu sunt cuvinte mari ci doar reflecta realitatea. Incerc sa folosesc cat mai putine clisee astfel incat acest mail sa nu fie considerat un mail "comandat", dar nu pot sa fac abstractie de realitate.
De asemenea recunosc ca am avut reticente in a lucra "la distanta" cu o agentie de turism mai ales pentru luna de miere. Dar cum ne place sa riscam am facut-o si am avut de castigat. Chiar si doar prin telefon/ e-mail serviciile oferite de voi au fost EXCELENTE! (a se citi si majusculele)
De la consilierea oferita in privinta detaliilor despre destinatiile care ne-au interesat, promptitudinea cu care raspundeti solicitarilor, sugestiile facute, locatiile alese, am argumente sa spun ca sunteti PROFESIONISTI. (si am ceva experienta in domeniu).
Noi, va multumim pentru ca ati fost parte din cei carora le datoram zambetul care ne-a ramas si acum pe buze. Ne dorim ca aceste cuvinte de multumire sa va determine sa va pastrati cel putin aceeasi calitate a serviciilor/ destinatiilor oferite pentru a putea face fericiti si alti romani. Si da, sa avem ocazia sa putem discuta de servicii de calitate si pe teritoriul tarii noastre nu doar in afara ei.
Mizam pe tot suportul vostru si pe viitor pentru ca ne dorim sa va ramanem clienti fideli... apropos, putem deja incepe discutiile pentru vacanta de iarna care va fi (ca de obicei) la schi - Austria (ne e deja a doua casa), dar parca vrem si ceva alternative cu partii nesfarsite.
Cu deosebit respect pentru tot ceea ce ati facut pentru noi, si la buna revedere,
 
Anca & Andrei

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia