Impresii Kuala Lumpur - Singapore - octombrie 2011

Mariana & Ion

Impresii Kuala Lumpur - Singapore - octombrie 2011

Data calatoriei: Octombrie 2011

Dumitrita, Buna dimineata din Kuala Lampur de unde soarele rasare mai devreme si mai aproape de noi.

Am avut pana acum parte de o vacanta de vis.
Cazarile:
Singapore - Foarte bine
Kuala Lumpur - EXCELENT

Transferuri in timp, excursii planificate cu ghizi profesionisti, companiile de traveling, insotitorii, ghizii, cu care am colaborat pe tot parcursul vacantei prietenosi, politicosi si binevoitori. Este, asa cum bine stiti, un ATU al asiaticilor, pe care la un moment dat si noi trebuie sa-l insusim. Am avut programe foarte diversificate si spectaculoase chiar: de la vizita in jungla, plimbare cu elefanti, dat de mancare si jucat cu maimutze, la muzee si temple interesante.

Singapore pe care il vazusem de atatea ori ramane inca un vis nedescoperit pana la capat, iar Kuala Lampur un spectacol neasteptat presarat cu trasee de neimaginat si locuri virgine.

Am mers mult, cel mai devreme sosim in camera la 1 noaptea iar dimineata la 8 din nou pe drum. Venim obositi fizic dar relaxati, bucurosi si refacuti dupa acest minunat concediu pe care il recomandam prietenilor, cunostintelor si toturor celor ce sunt interesati. Din fericire avem facilitati SPA, piscina si sauna la hotel unde in ultima zi avem planificat sa ne relaxam, sa depanam amintirile si sa scriem jurnalul acestei minunate vacante. Am facut multe concedii dar il apreciem pe acesta ca fiind cel mai bine organizat. Sper pana la sfarsit sa fim la fel de incantati.

Va multumim pentru sprijinul profesionist si asteptam sa ne vedem curand pentru schimb de impresii. Singurul ‘-‘ din tot sejurul a fost tot in Romania la aeroport cu rezervarea de locuri dar care s-a sfarsit printr-un mare ‘+‘ oferta de business class, lucru pe care noi l-am apreciat foarte mult.

Va doresc o toamna bogata si va promitem ca vom fi curand in Piatra Neamt sa va multumim personal.

Cu stima,
Ion si Mariana

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia