Eturia - Agentie de turism

Impresii Islanda - decembrie 2010

Buna ziua, doamna Stoica! Ne-am intors cu bine si am reintrat in ritmul "obisnuit" – noroc ca e perioada de Sarbatori si ne putem acomoda mai usor :).

Iulia si Traian
Lista testimoniale (9)

Islanda a fost o surpriza totala. Nu ne asteptam sa gasim atita puritate a naturii si a oamenilor. Credem ca este unul dintre ultimele refugii naturale adevarate ramase in Europa.
Izolarea acestei tari a ajutat sa isi pastreze neatinse natura, rasele de animale, culturile agricole… Lipsa poluarii si a chemicalelor din agricultura se fac indata simtite in calitatea aerului, apei, mincarii…
Rejikiavik este o capitala  care nu depaseste ca marime un cartier al Bucurestiului – frumusestea insa nu poate fi comparata. Am stat in hotelul Rejkiavik Centrum, excelent pozitionat pe cea mai veche strada a orasului si la distanta optima de toate obiectivele. Blue Lagoon este o experienta care nu trebuie ratata de nimeni care viziteaza Islanda, si sintem bucurosi ca am avut acolo o zi intreaga. In plus, pentru norocosi, din pacate noi nu am fost printre ei, Blue Lagoon ofera conditii excelente de observare a Aurorei Boreale. A doua jumatate a excursiei noastre am petrecut-o in Nord, la Lake Myvatn. Frumusetea acestui lac este tulburatoare, in special iarna. Am stat intr-un hotel plasat pe malul lacului si am avut parte de o primire extrem de calduroasa din partea Laurei, care s-a ocupat de noi pe toata durata sederii acolo. Comunitatea din jurul lacului Myvatn nu depaseste 100 de locuitori, lucru care a dus la pastrarea traditiilor si a apropierii intre oameni. Acolo l-am reintilnit pe Mos Craciun, unul din cei 13 Yule Lad din traditia islandeza. Am apreciat foarte mult masina inchiriata, pentru ca ne-a dat posibilitatea sa fim flexibili si sa vizitam tot ce ne-am dorit. Experienta unei bai termale la -15 grade Celsius afara a ramas pentru noi o amintire de exceptie. De asemenea, turul Coastei de Sud ne-a revelat niste frumuseti naturale incredibile. Singurul regret este faptul ca nu am putut vedea Aurora Boreala, desi am avut parte de multe nopti senine. Din pacate activitatea solara nu a fost favorabila. Acest lucru nu inseamna insa decit ca va trebui sa revenim, intr-o excursei viitoare, in Islanda.
Va multumim foarte mult pentru grija pe care ati avut-o pentru noi.
Multumesc.
Iulia si Traian

Impresii Islanda - decembrie 2010
Impresii Islanda - decembrie 2010

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.657 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia