Impresii Irlanda - Aprilie 2008

Raluca

Impresii Irlanda - Aprilie 2008

Data calatoriei: Aprilie 2008

In momentul in care am ales destinatia Irlanda nu stiam foarte multe despre aceasta tara, echipa de la Eturia insa mi-a adus toate raspunsurile si am hotarat sa plec in sejurul Live like a Lord.

- o saptamana in Irlanda cu cazare in 5 castele medievale.
Circuitul a fost exact de ce aveam nevoie: castele, traseu cu masina facut asa cum l-as fi facut eu insami. M-am simtit intr-adevar ca un lord si am descoperit o tara care mi-a ramas in suflet si m-a surprins intr-un mod extrem de placut.
Irlanda este o tara a contrastelor, mai ales geografice. Peisajul este atat de variat incat nu ai cum sa nu fii intr-o stare de exaltare si surprindere pe tot parcursul unei vacante in aceasta tara superba. Este o tara in care oamenii sut foarte draguti, saritori. Lumea nu este rece asa cum credem noi, latinii. Totul este ordonat iar castelele din secolul al IX-lea, al X-lea sau al XI-lea gasesti la tot pasul. E interesant sa vezi parcurile nationale care iti ofera surprize: Oceanul Atlantic pe o parte, munti de piatra pe alta, pajisti verzi pe dreapta, stanci pe stanga. Asta este Irlanda tara contrastelor! Merita sa fie vizitata cu masina inchiriata. Important! Condusul pe partea stanga a drumului cu volanul pe partea dreapta este o provocare interesanta si comica.
Raluca

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia