Impresii Indochina - Martie 2009

Grup Indochina

Impresii Indochina - Martie 2009

Data calatoriei: Martie 2009

Inca o experienta care mi-a intarit convingerea ca Indochina este si va ramane destinatia mea de suflet.

Un colt de rai minunat care te intampina cu tot ce are mai bun si mai frumos, dar care isi pastreaza misterul si exotismul nelipsite unei destinatii de aventura. Indochina nu are o tara mai frumoasa decat alta, fiecare are farmecul ei aparte si isi pastreaza autenticitatea si specificul izvorat din cultura si istoria mai mai mult sau mai putin zbuciumata. M-am bucurat enorm sa revad Thailanda, simteam nevoia sa respir din nou aerul ei exotic; Laos mi-a readus echilibrul si pacea interioara cu linistea peisajelor sale unice, iar Vietnam si Cambodgia au fost cele care mi-au intregit cunoasterea Indochinei. M-am intors cu adevarat schimbata din aceasta calatorie, timp de 3 saptamani am fost in compania unor oameni minunati, am impartasit  impreuna pasiunea pentru calatorii si am trait experiente unice, care ne-au adus in final implinire si bucurie in suflet.
Alina

Vizualizez imagini din calatorie, locuri, oameni... imi sunt atat de bine intiparite in minte... nu as putea sa le uit. Shukothai, Chiang Mai, Halong Bay, Kuang Si, Hoi An, Saigon, Delta Mekong, Angkor si multe altele, sunt locuri care fac din aceasta calatorie, o experienta unica in care descoperi cine esti tu cu adevarat... O calatorie fascinanta, o prestatie excelenta a insotitorului de grup, un itinerar bine ales.
Gelu

Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de voi in aceasta excursie in care am descoperit Indochina impreuna. M-am simtit foarte bine si fiecare zi a fost deosebita (da...chiar si cele foarte calduroase sau cele in care ne-am sculat la 5 dimineata!) si o mare parte din merit o are faptul ca am fost alaturi de persoane pe care le-am descoperit atat de deschise si placute. Best tour leader ever! Calma, atenta la detalii, competenta.
Simona

Consider ca aceasta excursie a fost un real succes, felicitari firmei Eturia pentru profesionalism!
Lorelai

 

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia