Impresii India - Aprilie 2018

Carmen

Impresii India - Aprilie 2018

Data calatoriei: Aprilie 2018

India in perioada de Paste? Da, de ce nu!

Provocarea a fost complexa: caldura careia i-am facut fata fara mari probleme, diversitatea obiectivelor din program, combinatia intre atractia turistica si realitatea in care traiesc oamenii obisnuiti, acomodarea cu o cultura diferita de a noastra, mancarea indiana la ea acasa, etc.

Excursia aceasta a fost o reusita atat pentru mine cat si pentru ceilalti participanti (stiu asta din atmosfera si discutiile avute la intoarcere). Programul a fost divers, de dificultate acceptabila, ghidul - Alina Costici - mereu cu zambetul pe buze, bine informata, cu lectura de specialitate care a facut ca prezentarile sa fie atractive, buna cunoscatoare a limbii engleze, atenta la nevoile grupului.

Surprizele care ne-au fost facute in aceasta excursie - masa de Paste, voucherul-cadou, cozonacul, ouale rosii, dulciurile si ceaiul indian - au completat minunat atmosfera de vacanta-sarbatoare.

Cazarile au fost bune, informarile primite inaintea plecarii din partea Eturia au fost utile (nu, nu a fost nevoie de hartie igienica pentru ca am gasit si in locurile in care am ajuns, iar dezinfectantii pe care i-am luat in bagaj atat eu, cat si ceilalti turisti, au fost in cantitati exagerate, dar a fost mai bine asa).

Personal, vreau sa le multumesc atat lui Paul Crudu, cat si Alinei Costici pentru promptitudinea si eficienta comunicarii.

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia