Impresii Grup Eturia de Paste in Maroc - aprilie 2012

Georgiana Gharbi

Georgiana Gharbi

Impresii Grup Eturia de Paste in Maroc - aprilie 2012

Data calatoriei: Aprilie 2012

De multe ori am fost intrebata daca nu ma plictisesc sa merg in aceleasi locuri de mai multe ori insa raspunsul meu este simplu:

O tara frumoasa este ca un film foarte bun pe care vrei sa il impartasesti si cu alti prieteni si ori de cate ori gasesti pe cineva care nu l-a vazut, te bucuri ca ai cu cine sa il revezi.
Bucuria cea mai mare fiind atunci cand gasesti si persoana careia sa ii placa la fel de mult cum iti place tie :) !
In aceasta excursie am avut aceasta placere datorita grupului exceptional care m-a insotit. Fiecare dintre cei care au facut parte din acest grup a participat activ in discutile propuse de mine si de ghidul local dar si in prezentarile noastre, asfel ca dupa doar 3 zile ne cunosteam dupa nume. Toti mi-au lasat o amintire deosebita deoarece au fost incantati de ceea ce au facut si au lasat deoparte pentru timp de 11 zile toate gandurile legate de casa, servici sau diferite probleme pentru a se integra in mica familie formata de grupul Eturia:). Din toate aceste motive gasesc ca cel mai potrivit testimonial pentru acest grup sunt chiar cuvintele unora dintre cei care au avut suficienta rabdare, sa imi lase un mic testimonial scris pe cateva bucatele de hartie in autocar pe drumul de intoarcere, facandu-ma sa sper ca vom repeta aceasta experienta intr-o alta tara.CLAUDIA M. “ O destinatie pe care o recomand cu multa caldura. Totul a fost inedit si interesant mai ales pentru cei care nu au mai vizitat zone similare. Ghidul a pus mult suflet, multa implicare, realmente de exceptie”

ECATERINA G. “ Sa se respecte in continuare calitatea si totul va fi perfect”

ALEXANDRU L. “ Un circuit excelent, multe obiective concentrate inteligent intr-un timp foarte scurt. Multumim frumos ETURIA si d-nei Georgiana Gharbi”

MATEEA R. ( 8 ani) “ Mie mi-a placut totul din vacanta aceasta. A fost minunat. Cu drag Mateea”

LUMINITA S. “Raport optim intre costurile sejurului si serviciile de care am beneficiat”

ANCA P. “Demne de laudat prestatia ghidului roman care a creat o atmosfera placuta, ce a inchegat grupul simtindu-se ca intr-o “mare familie” si a echipajului marocan. O sa imi aduc aminte cu placere si nostalgie de excursie, reusita ei creind premisele unei colaborari viitoare de lunga durata”

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia