Impresii Grand Palladium Palace Republica Dominicana - octombrie 2009

Ana Maria si Dragos

Impresii Grand Palladium Palace Republica Dominicana - octombrie 2009

Data calatoriei: Octombrie 2009

Multumim echipei Eturia si in special doamnei Alina Filipescu pentru organizarea unui sejur minunat in Republica Dominicana.

Este prima agentie de turism care m-a impresionat in sens pozitiv (desi am avut ocazia sa apelez si la serviciile unor asa zise mari agentii din Bucuresti) si care a dat dovada de flexibilitate (cu privire la perioada sejurului, numarul de zile, hotel, companie aeriana) si de preocupare in respectarea cerintelor clientilor. Mi-au placut foarte mult si brosurile oferite despre locatie, contractele si voucherele expediate foarte rapid in original prin posta  (chiar daca este o firma care opereaza  de principiu on-line) toate personalizate cu  sigla firmei Eturia - ceea ce dovedeste o atentie deosebita nu doar pentru fond (care este totusi cel mai important) ci si pentru forma.
Cat despre Republica Dominicana, mai exact despre Punta Cana, nu am cuvinte sa descriu paradisul ce se gaseste acolo: atat cel natural - marea de culoare turcoaz extrem de calda de-ti vine sa te balacesti toata ziua, nisipul fin de culoare alba, palmierii si toata vegetatia in general - foarte luxurianta, vietatile...; cat si cel creat de om - resortul Grand Palladium Palace imens,  (ai impresia ca te afli intr-o statiune aparte) frumos ingrijit, multitudinea de restaurante care mai de care toate cu tot felul de delicatese, personalul hotelier deosebit de atent la nevoile clientului . parca esti intr-o alta lume.
Distractia e in toi oriunde - la plaja, la piscina sunt echipe de animatie care te provoaca la tot felul de concursuri, la gimnastica, la dans; seara sunt spectacole mereu, muzica live in lobby, discoteca; in excursii pe insule - Saona, Catalina - iar e distractie si veselie. Nu ratati o excursie in Santo Domingo ca sa aflati cate ceva despre cultura si civilizatia acestui popor.
Pot sa zic ca a fost cea mai frumoasa vacanta a noastra si visam sa ne intoarcem intr-o zi acolo.
Ana Maria si Dragos

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia