Impresii Geneva Elvetia - iunie 2013

Adina

Impresii Geneva Elvetia - iunie 2013

Data calatoriei: Iunie 2013

Buna ziua, Va multumesc pentru interesul acordat si, de asemenea, pentru promptitudinea si profesionalismul cu care v-ati ocupat de cererea noastra.

Un avantaj excelent in Geneva este ca, in calitate de oaspete al unui hotel, beneficiezi de transport in comun gratuit. Astfel, pozitia hotelului langa aeroport a fost ideala pentru ca accesul era direct si rapid in orice punct al Genevei si imprejurimilor.

Am avut parte de vreme excelenta si posibilitatea de a vizita multe locuri deosebite chiar si fara a inchiria o masina. In una din zile am ales o excursie la Chamonix Mont Blanc, unde am urcat cu telecabina pana la cota 3800.

Vacanta in Geneva a fost prea scurta :) Prea multe locuri frumoase de vizitat intr-un timp limitat. MOVENPICK HOTEL & CASINO - GENEVA ar fi avut un plus daca micul dejun ar fi fost inclus, la fel si Wireless in camerele de hotel (dat fiind faptul ca este un hotel de 5 stele).

A fost prima oara cand am plecat intr-o excursie cu Eturia dar, cu siguranta, de acum inainte, va deveni prima agentie de turism pe care o vom consulta pentru planificarea unei vacante.
Toate cele bune, Adina

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia