Impresii Fethiye - Oludeniz Turcia 2012

Andra & Viorel

Andra & Viorel

Impresii Fethiye - Oludeniz Turcia 2012

Data calatoriei: August 2012

Saru‘mana d-na Andreea,
Ne felicitam pentru ideea de a va contacta si va multumim pentru acest minunat sejur.

In cateva cuvinte am sa descriu unde am fost. Zborul din Bucuresti la Dalaman cu escala la Istanbul dureaza cam mult, dar ca sa ajungi intr-un loc de vis trebuie sa suferi putin. Din Dalaman de la aeroport am fost preluati si transportati spre Fethiye si spre hotelul Letoonia. Pana acolo este autostrada super pentru cine vrea sa ajunga cu masina.
Letoonia Club & Hotel este situat pe o peninsula impadurita cu o vegetatie pur si simplu luxurianta. Hotelul este un mic orasel cu 3 restaurante mari, cu baruri, cu o mica piateta, cu teatru de vara si are orice activitati de relaxare care v-ar trece prin minte. Sporturile pe apa sunt contra cost, dar mai ieftine decat la noi si va dau un pont: schimbati banii pe care ii aveti in lire turcesti, casele de schimb din Fethiye sunt ok.

In Fethiye se ajunge cu un vaporas al hotelului, care circula din 1/2 in 1/2 de ora, costa 12 TL dus-intors si face 15 min. Cazarea excelenta, masa excelenta, apa 30 grade in permanenta (luna iulie), in rest totul All Inclusive si 5 stele.

Ca optional, va recomand paragliding: costa 100EUR/pers + 70EUR dvd cu filmare si poze din aer cine vrea, nu e obligatoriu. Acest centru de paragliding din Oludeniz (langa Fethiye) este renumit in toata lumea. Sunt si alte excursii optionale super, dar asta mi s-a parut cea mai tare. In hotel 80% englezi, 20% rusi si noi. Civilizatie 100%.

Va atasez si cateva fotografii din concediu, o mica selectie din sutele pe care le-am facut.
Multumim din suflet Eturia, multumim din suflet, d-na Andreea.
Andra si Viorel

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia