Impresii de vacanta Mexic - februarie 2011

Oana & Bogdan

Impresii de vacanta Mexic - februarie 2011

Data calatoriei: Februarie 2011

Buna, Sorin
Cu ceva intarziere (traim intr-o viteza nebuna :)), dorim sa-ti multumim pentru organizarea celei de-a IV-a excursii ‘la distanta‘ prin Eturia, in mai putin de un an.

De Valentine‘s Day am avut norocul sa zburam de la 2 grade Celsius la 28 grade Celsius, in Ciudad de Mexico-Acapulco. Si am luat o mica pauza de la cursurile de spaniola de la Cervantes - Bucuresti, dar am practicat-o ‘pe viu‘.

In Ciudad de Mexico am fost impresionati de dezvoltarea orasului - 10 milioane de persoane ! - din fericire am aflat mai tarziu ca sunt inca 15 milioane in suburbii !! Am vizitat cu placere orasul si muzeul de antropologie, care ne-a introdus in istoria tumultoasa a mexicanilor (a predecesorilor acestora, mai exact).

Nu am ratat Piramida Soarelui si a Lunii, vestigii istorice de langa capitala. In Acapulco - superb ! Am stat pe malul Oceanului Pacific, am vizitat si orasul, si delfinii, caii, gradina botanica, etc. Am facut al 10-lea zbor de parasailing (am devenit expert !) si, overall, a fost excelent.

Multumim inca odata si sa auzim de bine,
Oana si Bogdan

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia