Impresii de calatorie Singapore & Bali - iunie 2011

Corina & Andrei

Impresii de calatorie Singapore & Bali - iunie 2011

Data calatoriei: Iunie 2011

Buna Andreea,
Cu o mica intarziere, revin cu pozele din luna de miere si impresiile de calatorie :)

Singapore este o perla a tehnologiei si a dezvoltarii, un mix interesant intre nou si sacru. Ramai fascinat de cladiri si constructiile ce apar ca ciupercile dupa ploaie, iar in acelasi timp vezi cum traiesc in acelasi oras oameni de diferite religii: musulmani, crestini, ortodoxi, hinduisti sau budisti. Orasul este foarte curat, lumea este foarte civilizata si e mereu plin de viata. Cel mai mult ne-a impresionat Marina Bay Sands Sky Park, unde am urcat pana la etajul 56 pe puntea acelui "vas" ce troneaza cele 3 corpuri de cladire ale hotelului.

Bali, insula zeilor, este cea mai potrivita destinatie pentru relaxare. Calmul localnicilor, ospitalitatea si caldura cu care te primesc te fac sa te simti relaxat si sa iti incarci bateriile. Nicaieri nu am dormit mai bine! :) Nu am recomanda nici unui client sa aleaga alta zona in afara de Nusa Dua pentru cazare deoarece aceasta ofera toate conditiile unui sejur de vis. In rest este prea "localnic" pentru gustul unui european :). Te surprind cu dedicatia cu care isi divinizeaza zeitatile lor si nu poti decat sa fii un simplu spectator la acest spectacol minunat.

Este o insula in care nu ai cum sa te plictisesti, sunt numeroase locuri de vizitat si de facut. Templele sunt superbe, dar si mai impresionant este apusul vazut in cadrul acestora. Mancarea a fost excelenta, printre favoritele noastre se numara Mie Goreng (pe baza de noodles) si Nasi Goreng (pe baza de orez) precum si preparatele din fructe de mare, care sunt delicioase.

Recomandam calduros masajul balinez (in cuplu este si mai relaxant), uleiurile de masaj si obiectele de artizanat sculptate in lemn - adevarate bijuterii. Singurul aspect negativ ar fi primirea de la Ayodya Hotel - avand in vedere ca eram acolo in luna de miere, ne-am asteptat la flori pe pat, fructe, etc. Sa aveti in vedere acest aspect pentru urmatorii turisti.

A fost o luna de miere unica si am ramas cu multe amintiri frumoase in suflet!
Corina & Andrei

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia