Impresii Costa Rica - Iunie 2008

Iulia & George

Impresii Costa Rica - Iunie 2008

Data calatoriei: Iunie 2008

E greu sa gasim un cuvant care sa defineasca luna noastra de miere in Costa Rica.

Poate singurul care s-ar potrivi este ca totul a fost super. Din prima pana in ultima clipa. O vacanta ce parea a fi lunga inainte sa plecam si de care ne-am despartit atat de greu aproape cu lacrimi in ochi. Ar fi greu sa spunem ce ne-a placut mai mult in Costa Rica. Totul a fost pur si simplu perfect, de la hoteluri, la servicii de la recomandarile pe care le-am primit inainte de plecare, ospitalitatea oamenilor, mancarea, organizarea, pana si ploile tropicale pareau a fi asa cum ni le inchipuisem.
Bogatia culorilor cred ca ar defini cel mai bine aceasta destinatie, o paleta atat de vie ce te fascineaza si te surprinde. Am incercat sa aducem cate ceva cu noi in vreo cateva mii de poze dar parca nu e acelasi lucru. Ne-a placut mult excursia din prima zi cu cascadele La Paz, cu vulcanul Poas si plantatia de cafea. Ne-a placut ghidul nostru Eduardo caruia ii si multumim si care parea a fi o enciclopedie ambulanta dandu-ne informatii pe banda rulanta. Ne-am simtit ca niste printi la Arenal Kioro Resort, un resort unde nu cred ca ne-am fi permis sa stam daca era in Europa, dar ne-a placut si micul hotel de tip cabana din Monteverde.
De fapt Monteverde cred ca a fost pentru noi best of mai ales ca am avut sansa sa vedem pe aceeasi creanga doi Quetzali, ce pareau a fi si ei in luna de miere. Am luat aproape toate tururile posibile si ne-am distrat copios la canopy de tipetele celorlalti ca mai apoi sa ne distram de noi insine. Ne-a speriat un pic imensitatea crocodililor de pe Tarcole River, in Jungle crocodile safari si am trait experienta calariei in Manuel Antonio, un alt loc minunat unde am descoperit un alt resort superb, Parador Hotel, cu acea panorama incredibila asupra golfului.
Si ne-am distrat din nou traversand podurile Oh My god 1 si 2 in drum spre Guanacaste. Aici aveam sa descoperim ca am primit cea mai buna recomandare pentru ceea ce ne dorim noi, un hotel ascuns intr-o oaza de verdeata, Capitan Suizo. Am petrecut ore intregi pe plaja incercand sa prindem in fotografii mixul incredibil de culori.
Am avut o luna de miere minunata. Intr-o tara superba in care o sa ne mai intoarcem. Poate nu prea curand caci vrem sa vizitam si alte locuri. Dar cu siguranta va fi o zi cand vom reveni.
Iulia si George

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia