Impresii Costa Rica - ianuarie 2010

Iulia

Impresii Costa Rica - ianuarie 2010

Data calatoriei: Ianuarie 2010

Dumitrita,
vreau sa iti multumesc tie si intregii echipe de la Eturia pentru excursia mai mult decat reusita din Costa Rica.

La modul cel mai sincer, chiar nu ma asteptam la un astfel de rezultat. Dar totul a fost excelent, de la organizarea din Romania, pana la punctualitatea si amabilitatea deosebita a oamenilor din Costa Rica. Si, ai avut dreptate. Chiar daca am calatorit de una singura nu a fost niciun moment in care sa ma simt astfel. Modul prietenos si deschis al localnicilor m-a facut sa ma simt in siguranta si sa pot profita din plin de tot ceea ce mi-a oferit excursia.   
Recunosc ca inca nu m-am dezmeticit bine in urma revenirii in tara, dar senzatia de "Oau! pot sa vad pe viu ceea ce numai pe la televizor imi era accesibil!" e inca in sufletul meu. Nu cred ca pot sa fac un top al preferintelor in ceea ce priveste locurile pe care le-am vazut. Nici nu prea as avea cum. Arenal, Tortuguero, Manuel Antonio, Carara, Guanacaste, etc, fiecare zona a avut farmecul ei. .... Hmmm... Poate doar grupul ala de squirrel-monkey din Manuel Antonio s-a detasat oarecum pentru ca maimutelele alea mititele si zanatece atat de mult au topait ca nu am reusit nici macar sa le filmez, dara-mi-te sa le pozez! 1-0 pentru ele in batalia cu europenii.
In orice caz, a fost o experienta de neuitat, posibila datorita voua si partenerilor vostri din Costa Rica. Multumesc inca o data, si sper sa ne intalnim iara anul acesta. De data asta, sper eu, pentru excursia din Peru.
Cu drag,
Iulia

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia