Impresii Circuit Thailanda & Cambodgia - decembrie 2009

Traian si Iulia

Impresii Circuit Thailanda & Cambodgia - decembrie 2009

Data calatoriei: Decembrie 2009

Buna ziua! La citeva zile dupa ce ne-am intors din excursia in Thailanda si Cambodgia, vreau sa va multumesc din suflet pentru o vacanta exceptionala.

Totul a functionat ca la carte. Programul a fost de o diversitate incredibila, dar totodata foarte echilibrat. Cazarile au fost de exceptie, desi in stiluri diferite fiecare dintre ele.
Ii multumesc inca o data Alinei pentru ca a insistat pentru Napasai, unde ne-am simtit exceptional, fara sa regretam o clipa departarea de Chaweng.
Cambodgia a fost de exceptie, iar templele sint cele mai frumoase pe care le-am vazut pina acum . Iar experienta umana de acolo ne-a marcat. Multumiri speciale d-nei Stoica pentru sfaturile pline de realism legate de medicamentele pe care trebuie sa le avem la noi si despre cum trebuie sa abordam situatiile care pot sa apara. Nu am avut nici cea mai mica problema de sanatate. Vom fi vigilenti si in urmatoarele 2 saptamini, dar cred ca chiar va fi ok pina la urma, pentru ca nu am facut nici o imprudenta.
Cu siguranta ca vom continua sa colaboram cu firma Dvs, despre care am dat feedback foarte bun tuturor carora le-am povestit despre ce am vazut. Felicitari pentru site. Am reinceput sa il exploram , pentru urmatoarea destinatie:). Va dorim din toata inima un an nou mai bun, cu sanatate pentru Dvs si familii, si cu multi clienti fericiti, ca noi ...
Iulia si Traian

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia