Impresii Circuit Mexic - august 2009

Claudia, Georgeta si Horatiu
Claudia, Georgeta si Horatiu

Impresii Circuit Mexic - august 2009

Data calatoriei: August 2009

Buna ziua domnule Stoica, Doresc sa va multumesc pentru organizarea excelenta a calatoriei noastre in Mexic.

Va imaginati ca o excursie in Mexic anul acesta a presupus o implicare emotionala deosebita avand in vedere pandemia de gripa existenta. Totusi odata ajunsi in Mexico City am uitat de toate grijile facute inainte si ne-am bucurat de concediu. In toate zilele partenerii dumneavoastra din Mexic si-au respectat programul, neexistand intarzieri sau abateri de la program.

Doresc sa le multumesc si ghizilor locali: Caty – ghidul nostru in Mexico City si Teotihuacan; Memo – cu care am vizitat San Cristobal, Palenque, Canionul Sumidero si satele maya, precum si Victor(Hugo cum ii spuneau prietenii) cu care am vizitat Celestun, Uxmal si Kabah. Toti cei amintiti sunt persoane deosebite si bine pregatite profesional, Victor fiind si pasionat de botanica si zoologie ne-a facut o trecere in revista a florei si faunei din peninsula Yucatan.
In Cancun printre alte “optionale” alese am avut sansa sa inot si cu rechinul balena, ceea ce dupa spusele localnicilor este o mare sansa fiind doar cateva locuri in lume unde acestia ies la suprafata sa se hraneasca.
Ca o concluzie vreau sa va multumesc pentru organizarea excelenta si va asigur ca pentru orice alt circuit intr-o tara straina va vom contacta cu toata increderea.

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia