Eturia - Agentie de turism

Impresii circuit Islanda - august 2014

Buna ziua. Raspund cu intarziere pt ca am fost extrem de ocupata. Din pacate, de data aceasta nu am mai fost asa de multumita, nu de serviciile Eturiei ci de serviciile firmei partenere Gray Line.

In afara de excursiile incluse in pachetul turistic achizitionat de la Eturia, am mai cumparat de la acesta firma cateva excursii optionale si in aproape toate au fost lucruri care m-au dezamagit. Le mentionez pe scurt, in speranta ca informatia va folosi atat turistilor cat si firmei Eturia.
In excursia de observare a belenelor nu este nici o informare ca este posibil sa nu vezi nici o balena - ulterior am aflat ca Reykjavík este zona cu cea mai mica probabilitate de a vedea aceste mamifere. Desi daca nu ai reusit sa le vezi ti se ofera o a doua sansa in costul aceluiasi bilet, nimeni nu te informeaza de aceasta posibilitate. Am aflat de ea pentru ca, dezamagita de serviciile Gray Line, le-am scris un mail la intoarcerea in tara. Ironic a fost ca a trebuit sa ma intorc in tara ca sa aflu asta; acolo, nemultumita de calitatea serviciilor, am cerut sa vorbesc cu un sef si acesta nu mi-a dat aceasta informatie.
Personalul care le vinde excursiile este extrem de neatent si nepregatit. Am cumparat o excursie la Laguna Blue si, desi am specificat clar ca dorim excursia pentru ziua urmatoare - tomorrow - ne-au emis un bilet la vreo 4 zile distanta. Am asteptat la hotel sa vina masina si, cand am vazut ca nu apare, am sunat la firma. In final s-a rezolvat, dar a fost stresant si am pierdut timp.
In penultima zi am fost la aceasta firma sa mai cumparam o excursie pentru ultima zi. Am spus clar ca a doua zi plecam, ca avem nevoie de o excursie mai scurta ca sa putem prinde avionul, si ne-a fost recomandata Saga Trial. Am plecat sa schimbam bani si, cand sa cumparam excursia, am aflat de la alt vanzator - cel cu care vorbisem fiind ocupat cu alti turisti - ca nu se poate pentru ca excursia nu se tine in fiecare zi. Atunci am cerut sa vorbesc cu un sef, s-a prezentat cea care ne gresise data la biletele pentru Laguna Blue, i-am spus toate nemultumirile legate de serviciile lor si tot ce a facut a fost sa dea din umeri.
In alta excursie pe costa de sud si Jökulsárlón aveam alocat pentru mers la toalete si mici restaurente de satucuri cate 20 si 40 de minute si 20 de minute pentru vazut o cascada si pentru vIzitat Parcul National Skaftafell.
Toti ghizi lor sunt persoane in varsta, peste 65 de ani, si prost vorbitori de limba engleza - de multe ori ne era greu sa intelegem si cat timp avem alocat pentru a vedea un obiectiv - si deloc maleabili in a adapta programul si in functie de conditiile meteorologice si de dorintele turistilor. L-am rugat la un moment dat pe un ghid sa plecam dintr-un mic restaurant satesc mai repede de 40 de minute, cat ne alocase, pentru ca nimeni n-a dorit sa manance, si n-a vrut nici in ruptul capului.

Pentru ultima zi am cumparat o excursie de la o firma mai mica ce avea si preturi mai bune si servicii de o mult mai buna calitate.

Am calatori mult si in Europa, si in Asia, si in Africa, dar este prima data cand am avut parte de servicii asa de proaste de la o firma locala.
Le-am scris si lor si raspunsul a fost dezamagitor, similar cu calitatea serviciilor furnizate.

Sper ca informatiile sa va fie folositoare pentru viitoarea colaborare cu aceasta firma.

Diana Piroiu

Impresii circuit Islanda - august 2014

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.771.683 zile de vacanta vandute
 • 302.247.250 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia