Impresii China - mai 2011

Ana Maria & Sergiu

Impresii China - mai 2011

Data calatoriei: Mai 2011

China...o tara surprinzatoare din toate punctele de vedere.

Mixul dintre modern si antichitate, mall urile incredibil de mari si luxoase, strazile micute (uneori cu o mare neglijenta pt curatenie...) presarate cu localnicii surprinsi in rutina zilnica, diferentele dintre clasele sociale, aglomeratia uneori dusa la extrem, zone turistice pline de oameni veseli, comertul omniprezent si negocierea asidua, istoria vasta prezentata prin nenumarate capodopere arhitecturale, delicioasa si savuroasa bucatarie chinezeasca.....nu fac decat sa te bucure ca ai ajuns pe meleagurile atat de indepartate si diferite!
A fost o calatorie unica,pe care o recomand cu mare caldura.
 
A fost un mini tur de forta :) Am vizitat cele mai recomandate orase Beijing, Shanghai si Xian. Privind in urma,putem spune ca ne pare rau ca nu am inclus si orasele Hong-Kong si Macau,am auzit ca meritau!
Totul a decurs foarte bine,conform itinerariului oferit de dna Dumitrita.
Hotelurile bine alese,curate,tururile foarte bine gandite,punctualilatea a fost mereu un punct forte,ghizii dedicati,amabili si interesati sa ne simtim cat mai bine,private tour urile - le recomandam cu mare caldura ( acesta a fost un prim punct prin care am ales agentia Eturia-pt ca ofera aceste calatorii care se muleaza exact pe dorintele noastre,care ne ofera ghizi personali,private tour uri astfel ne am simtit privilegiati - este o mare diferenta fata de excursiile tip ”circuit-grup” )
Recomand 100% agentia Eturia! O promptitudine si o atentie sporita oferita de aceasta agentie pe care rar o mai intalnesti.
Multumim inca o data,dnei Dumitrita si asteptam cu nerabdare urmatoarele destinatii!
Ana Maria & Sergiu

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia