Impresii Brazilia - Martie 2008

Severina & Emil

Impresii Brazilia - Martie 2008

Data calatoriei: Martie 2008

Draga Ilinca, Excursia noastra in Brazilia a fost ca un vis. Asa cum ne-ai spus spectacolul cascadelor Iguassu este cu adevarat impresionant.

Tunetul Garganta del Diablo de pe partea argentiniana sau panorama incredibila de pe partea braziliana sunt deopotriva experiente de neuitat. Ce ne-a placut cel mai mult a fost baia sub casacade in Macuco safari dar si coloritul deosebit al papagalilor. In Rio de Janeiro nu am avut cea mai buna vreme, dar in ciuda ploii ne-am bucurat de orasul minunat cum ii spun localnicii.

Statuia lui Isus de pe muntele Corcovado, plimbarea cu telecabina pe Pao de Azucar si poate mai ales privelistea orasului de pe aceasta inaltime ne-au incantat peste masura. Rio este cu adevarat unul din cele mai exotice orase ale lumii si cu siguranta candva ne vom intoarce sa stam cateva zile pe plaja din Copacabana si sa hoinarim pe strazile orasului. Excursia pe care ne-ai recomandat-o la Petropolis a fost minunata, am avut o zi relaxanta si ne-am simtit pentru cateva clipe evadati din tumultul lumii moderne. Iti multumim pentru toate recomandarile si pentru serviciile impecabile pe care ni le-ati oferit impreuna cu partenerul vostru brazilian.
Severina si Emil

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia