Eturia - Agentie de turism

Impresii Bali Indonezia - august 2014

Inca o data s-a adeverit zicala: ce este frumos trece foarte repede.
Alina & Emilian
Lista testimoniale (1)
Anul acesta am petrecut o vacanta de 10 zile in Bali si dupa cum am spus, parca totul a trecut intr-o clipa. Suntem incantati ca am ascultat sfaturile consultantilor dvs, avand in final o experienta extraordinar de frumoasa.
Am petrecut primele cinci zile in Ubud, un oras surprinzator de frumos unde traditionalul se impleteste armonios cu elementele moderne, un oras inconjurat de o gradina tropicala si terase de orez, cu muzee interesante, o adevarata capitala culturala a insulei. Am locuit la hotel Uma Ubud, o locatie minunata pe care o recomandam cu mare placere. De la primirea calduroasa (chiar daca am ajuns acolo la miezul noptii) cu prosoape calde, ceai de ghimbir si gustari, la serviciile oferite, curatenie, micul dejun ori cina, atmosfera si vegetatia din jurul hotelului, politetea personalului, toate ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Am incercat sa vizitam cat mai multe obiective, insotiti de ghidul nostru, care ne-a aratat tot ce este mai frumos in aceasta zona. Ne-am bucurat de peisaje minunate, de umbra cocotierilor ori a bananilor, de frumusetea si mirosul florilor de frangipani, am invatat despre mestesugul prelucrarii argintului si aurului, realizarii batik-ului, am vazut la lucru pictori sau pe cei care executau adevarate opere de arta in lemn, am participat la spectacole de dans Barong&Kris. Ne-a impresionat muntele Batur, un vulcan inca activ si lacul cu acelasi nume, cascada Tegenungan, dar si terasele de orez de la Tegallalang. Dar excursia nu ar fi fost completa daca nu am fi vizitat macar cateva din templele raspandite in intreaga insula. Fie ca se numesc Besakis (cel mai mare templu din Bali), Uluwatu sau Goa Lawah (templul liliecilor), fie ca sunt situate la munte ori la mare, toate sunt impresionante, emana multa liniste si pace si chiar daca stilul si structura lor sunt asemanatoare, fiecare din ele isi pastreaza unicitatea.
A doua parte a vacantei a fost dedicata marii, astfel ca am ajuns in statiunea Nusa Dua, o destinatie turistica unde te poti bucura de hoteluri frumoase, vegetatie luxurianta, nisipuri albe si ape nu foarte adanci. Hotelul Novotel Bali Benoa s-a dovedit o alegere foarte buna din toate punctele de vedere. Si aici ne-am bucurat ochii cu peisaje minunate, dar si oameni incantatori si extrem de politicosi. Am vizitat si o statiune din apropiere (Semara) unde Oceanul Indian ne-a desfatat privirile si am incheiat cu un apus de soare de neuitat la Jimbaran.
Ne-am intors din Bali cu amintiri placute pe care le vom pastra toata viata si speram ca va mai fi o alta data viitoare pentru aceasta destinatie. Pentru noi Bali a insemnat un loc unic, plin de viata, destul de greu de descris in cateva cuvinte, dar poate un loc care a inregistrat un nou record: cele mai multe zambete pe cap de locuitor.
Alina si Emilian
Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014
Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014
Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014Impresii Bali Indonezia - august 2014

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.764.529 zile de vacanta vandute
 • 296.496.865 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia