Impresii Adam & Eve Belek Antalya Turcia - iulie 2012

Barbara

Barbara

Impresii Adam & Eve Belek Antalya Turcia - iulie 2012

Data calatoriei: Iulie 2012

Buna Andreea! Ne-am simtit extraordinar, a fost una dintre cele mai frumoase vacante, hotelul Adam & Eve din Belek, Antalya, arata super.

Totul este de un alb impecabil si dimineata ai o priveliste superba pe terasa din camera, totul este plin de oglinzi, dar nu este deloc obositor cum se auzea. Unul dintre lucrurile placute e ca poti sa schimbi lumina in camera de la rosu la verde,albastru, mov, etc. Seara s-au organizat niste petreceri foarte frumoase cu diferite tematici iar in timpul zilei la fel, am profitat si de relaxing pool unde poti sta in liniste sa mai citesti o carte, etc.

Despre mancare nici nu stiu ce sa spun... A fost muuuulta si toata era buna :)) inclusiv dulciurile!! Norocul meu este ca nu m am ingrasat la cat am mancat :)) in rest am mai facut si cateva activitati extra cum ar fi rafting si buggy cross.

In concluzie recomand cu cea mai mare placere hotelul Adam & Eve! E super nu ai cum sa nu te simti bine mai ales daca este un cuplu tanar (hotelul nu e plin de copii cea ce e si mai bine).
Cu drag
Barbara

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia