Manila Filipine

Eturia - Agentie de turism

Manila


Capitala arhipelagului, Manila, este o metropola in plina dezvoltare, cu oameni diversi, un oras jovial, modern si traditional totodata. In timp, acesta s-a extins tot mai mult, asimiland satele si campurile de orez din vecinatate. Manila este astazi o grupare de mai multe orase ce nu au un centru bine definit.

De ce ne place noua Manila

"Denumirea de Metro-Manila pe care o dau capitalei de pe insula Luzon, mi s-a parut cel putin ciudata la inceput, chiar exagerata, dar dupa ce am facut un tur in imprejurimi si a durat cateva ore sa iesim din oras, am inteles de ce. Manila este doar unul dintre cele 16 orase care formeaza metropola si este orasul cu cea mai mare densitate de locuitori pe kmĀ² din lume. Cea mai moderna zona din Manila este situata in zona promenadei Baywalk din Ermita, situata chiar pe malul golfului Manila, ce urmareste Bd. Roxas pe o lungime de 2 km, incepe la Ambasada SUA si se termina la Centrul Cultural. Este renumita pentru hotelurile somptuoase, Clubul de Yaht, ambasade, banci si muzee, cafenele trendy, restaurante rafinate cu diverse meniuri asiatice, terase la malul marii, unde poti asculta formatii ce presteaza live si se spune ca aici este locul de unde poti admira cel mai frumos apus de soare in Manila." Daniela Shah


Ermita si Malate sunt doua cartiere unde vei gasi nenumarate posibilitati de distractie, in timp ce in Binondo si Quiapo vei descoperi piete unice, dominate de o energie debordanta. Intramuros, care in trecut era centrul propriu-zis al aceste aglomerari urbane, este astazi locul ideal de explorare pentru a descoperi urmele trecutului. Poti vizita aici Plaza San Luiz, complexul situat in cartierul Intramuros alcatuit din cinci case reprezentand exemple ale arhitecturii filipino-hispanice: Casa Manila, Casa Urdaneta, Casa Blanca, Los Hidalgos si El Hogar. Un alt obiectiv important este Fortul Santiago, situat in partea de nord-vest a Intramuros a carui constructie a durat mai bine de 150 de ani, si Palatul Malacanang, sediul guvernului filipinez inca din perioada spaniola, situat pe malul nordic al Raului Pasig - un edificiu impunator si fascinant.
Manila face parte din aria metropolitana Metro Manila, ce numara peste 14 milioane de locuitori si nu mai putin de 17 orase. Manila este situat pe tarmul golfului cu acelasi nume.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Se poate vizita in perioada de vara, din decembrie pana in mai.

Impresii de calatorie Filipine

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.792.248 zile de vacanta vandute
 • 318.925.895 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia