Atractii El Salvador

Eturia - Agentie de turism

Atractii El Salvador

El Salvador, cea mai mica si mai populata tara din America Centrala este situata la tarmul Oceanului Pacific, intre Guatemala si Honduras si se remarca prin numeroase atractii turistice precum plajele pitoresti La Libertad sau Las Flores, frecventate de surferi,  orasele cu vestigii coloniale, spectaculoasele peisaje vulcanice cu lacuri de crater precum Coatepeque sau Ilopango si locuitori renumiti pentru ospitalitatea si amabilitatea lor. Capitala San Salvador se distinge prin frumoasele edificii cu arhitectura coloniala si piatete largi dominate de cladirile Catedralei Metropolitane, Teatrului National si Trezoreriei Nationale, dar mai ales prin fascinantele vechi biserici cu plafoane din lemn. Faceti o vizita la Joya de Ceren - situl precolumbian ingropat de lava si cenusa eruptiei vulcanului Loma, admirati si cumparati renumitele tesaturi din satul San Sebastian si nu ratati orasul Juayua fondat in 1577, celebru prin Feria Gastronomica o veritabila fiesta a deliciilor culinare.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Stefania

031.9998

office@eturia.ro

Top atractii

San Salvador

 • Atractii San Salvador El Salvador - vezi vacantele

  San Salvador

 • Atractii San Salvador El Salvador - vezi vacantele

  San Salvador

 • Atractii San Salvador El Salvador - vezi vacantele

  San Salvador

San Salvador - capitala statului El Salvador este orasul cel mai mare si cel mai populat al tarii. San Salvador este principalul centru politic, cultural, educational si financiar al statului El Salvador. Inainte de colonizarea spaniola zona era locuita de etnicii pipil a caror capitala - Cuzcatlan se gasea in apropierea actualei capitale salvadoriene. Dupa ce conchistadorul Pedro Alvarado a debarcat in fruntea unei armade, unul dintre aghiotantii sai - Diego de Holguin a pus bazele viitorului oras ce initial a fost numit Ciudad Vieja. Distrus aproape in intregime in 1917 dupa eruptia vulacanului Quetzaltepec, orasul a fost refacut in etape, cele mai moderne si mai ample fiind cele din 1969, 1986 si 2009.

Suchitoto

 • Atractii Suchitoto El Salvador - vezi vacantele

  Suchitoto

 • Atractii Suchitoto El Salvador - vezi vacantele

  Suchitoto

Suchitoto este situat la circa 50 km de capitala tarii El Salvador in districtul Cuscatlan pe malul raului Lempa. Suchitoto este considerat capitala culturala a tarii si una dintre zonele de top ale turismului din El Salvador, fiind una dintre localitatile din El Salvador in care s-au conservat foarte bine constructiile coloniale. Prima atestare a localitatii dateaza din perioada precolumbiana cand zona era locuita de etnicii pipil si yaqui. Suchitoto este un oras bogat in traditii si cultura, cu peisaje naturale inconjuratoare superbe. In acest mic orasel se afla cateva obiective turistice importante printre care biserica Santa Lucia ce dateaza din secolul al XVII-lea (prima biserica din perioada republicana) si muzeul Alejandro Cotto, renumit regizor ce s-a nascut in acest oras. In proximitatea orasului se gaseste lacul Suchitlan pe care se afla insula Isla de los pajoros.
Lacul Suchitlan s-a format in aniii `70 ca urmare a constructiei barajului hidoelectric Cerron Grande pe cursul raului Lempa, fiind unul dintre proiectele ce urmau sa asigure necesarul de electricitate pentru tara. Zona lacului este si locul de migratie a peste 200 de specii de pasari, iar in apele sale se gasesc numeroase specii de pesti. De fapt numele lacului este Marele Lac Cerron denumirea de Suchitlan fiind data de lcoalnici. Suprafata lacului era in anul 2005 de 470 m².

Alte atractii

San Andreas

 • Atractii San Andreas El Salvador - vezi vacantele

  San Andreas

 • Atractii San Andreas El Salvador - vezi vacantele

  San Andreas

San Andreas sau Campana San Andres este un fost centru precolumbian, capitala, centru de putere si economic aflat in Valea Zapotitan si care s-a dezvoltat intre anii 900 i.e.n. si 900 e.n. fiind foarte puternic intre anii 600 - 900 e.n. Dupa colonizarea spaniola San Andreas a decazut din punct de vedere economic si aproape distrus in urma eruptiei din 1658 a Vulcanului Playon.

Tazumal

 • Atractii Tazumal El Salvador - vezi vacantele

  Tazumal

Situl arheologic precolumbian Tazumal, aflat in Chalchuapa zona din vestul statului El Salvador este cel mai mare complex mesoamerican din aceasata zona. Se estimeaza ca in perioada sa de inflorire, Tazumal avea legaturi cu asezari similare din nordul Mexicului si din Peninsula Yucatan. Ramasitele stravechilor constructii se gasesc la o altitudine de 720 de metri in bazinul hidrografic al raului Paz. In proximitatea sa se gasesc alte asezari stravechi legate de cultura Alumulunga. Se presupune ca dezvoltarea orasului a fost stopata de eruptia vulcanului Ilopango, iar dupa anul 1200 a fost abandonat.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.008 zile de vacanta vandute
 • 257.796.566 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia