Aleea Vulcanilor si Imbabura Ecuador & Galapagos

Eturia - Agentie de turism

Aleea Vulcanilor si Imbabura


O adevarata provocare pentru turisti, cercetatori si alpinisti, Aleea Vulcanilor se intinde pe o lungime de circa 325 Km si este strajuita de siruri paralele de munti pe traseul Quito - Latacunga - Mabato - Cuenca aliniat pe directia nord - sud. Vulcanii din Ecuador sunt rezultat al activitatii de subductiune a placii tectonice a Pacificului cu cea continentala a Americii de Sud. Cei mai cunoscuti dintre vulcani sunt: Chimbaroso, Cotopaxi, Cuicocha, Imbabura, Antisana, Guagua Pichincha, Quilotoa, Tungurahua, Corazon lista fiind mult mai lunga.

De ce ne place nou Aleea Vulcanilor si Imbabura

"Iti recomand Hacienda Pisnaqui, locul unde simti ca te intorci in timp in secolul 18…piata Otavalo, locul unde intreaga arta populara si culoare ecuadoriana se releva pe tarabele celor cateva sute de localnici care se aduna aici in fiecare zi, linistea unei plimbari cu barca pe Laguna Cuicocha…" Sorin Stoica

"Am avut de doua ori sansa sa innoptez in Imbabura la Hacienda Pinsaqui. O hacienda cu istorie inca de pe vremea lui Simon Bolivar, parte integranta in acest peisaj de vis din regiunea muntoasa Nordica. Piata Otavalo este poate unul din simbolurile Ecuadorului si cu siguranta cea mai frumoasa piata traditionala din America de Sud. Dincolo de ea salba de centre mestesugaresti din regiune, Laguna Cuicocha, Condor park toate vegheate de vulcanii care strajuiesc regiunea fac din Imbabura un loc in care m-as intoarce de fiecare data cand pasii ma vor purta in Ecuador." Sorin Stoica


 

 

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Nu exista o perioada fixa in care sa spui ca este cel mai bine sa vizitezi Ecuadorul. Fiecare perioada a anului si fiecare destinatie din aceasta tara iti dezvaluie atat de multe, incat tot ceea ce putem sa-ti spunem este ca oricand este o perioada buna sa vizitezi aceasta tara.

Sfaturi de calatorie

Din cauza schimbarilor atmosferice neprevazute, luati multe schimburi si haine care se usuca repede. Jachete din lana subtire, sau tesaturi sintetice ar fi perfecte. Ghetele de munte si sandale comode sunt deasemenea esentiale. Drumetiile in páramo, sau pe platourile cu iarba inalta cer cizme de cauciuc, care costa in jur de 5$ cam peste tot in Ecuador.

Impresii de calatorie Ecuador & Galapagos

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.792.867 zile de vacanta vandute
 • 319.418.907 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia