Orientul Mijlociu

EAU & Dubai Recomandarile Eturia

Taramul posibilitatilor nelimitate
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

O plimbare pe cornisa in Abu Dhabi seara cu bicicleta este mai multa decat relaxanta.
Admira orasul Dubai de pe Burj Khalifa, privelistea este uimitoare.
Fa rezervare cu cateva zile inainte si tine cont de vreme, de exemplu uneori, iarna dimineata devreme e posibil sa fie ceata si sa nu se poata vedea nimic.
Daca vrei sa te racoresti dupa o zi de shopping incearca bautura lor traditionala - lemon mint, o bautura aromata si racoritoare cu menta si lamaie.
Incerca un safari in desert - este o experienta de neuitat - pe dune cu o masina de teren, cina si apus de soare in desert, narghilea, dans oriental si mancare traditionala.
Mergi la piata de condimente din Dubai unde mireasma plantelor uscate si a condimentelor te invaluie ca intr-o poveste.
Atat pentru familii cat si pentru cuplurile fara copii o vizita la Aquaventure Waterpark, Aqua Park-ul aflat in incinta renumitului hotel Atlantis este mai mult decat binevenita.
O vizita la Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi este un must-see cu siguranta; vei fi impresionat de albul imaculat al marmurei din care rasar motivele arhitecturale islamice.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!