Abu Dhabi EAU & Dubai

Eturia - Agentie de turism

Abu Dhabi


Abu Dhabi este centrul politic si economic al Emiratelor si cel mai mare dintre cele 7 emirate membre ale EAU (Emiratele Arabe Unite). In Abu Dhabi se gasesc cladiri guvernamentale federale, importante sedii si reprezentante financiare si comerciale cat si resedinte ale emirilor. Despre originea orasului Abu Dhabi circula o frumoasa poveste care spune ca un vanator de gazele (dhabi) a luat urma vanatului ajungand pana in locul unde se afla astazi orasul, gasind un izvor cu apa dulce in preajma caruia a intemeiat o noua asezare.

Motive pentru a vizita Abu Dhabi

1 arhitectura cladirilor moderne

2 Ferrari World

3 Moscheea Seicului Zayed

De ce ne place Abu Dhabi

"Moscheea Seicului Zayed este intr-adevar o capodopera arhitecturala, una din cele mai mari si mai frumoase moschei din lume. Albul imaculat al marmurei si motivele islamice, candelabrele si covoarele de dimensiuni gigantice impresioneaza de la bun inceput. Abu Dhabi este un loc al contrastelor intre vechi si nou, un oras cu mai multe spatii verzi, un centru cultural, comercial si financiar in plina expansiune." Mihaela Ploscaru


Moscheea Seicului Zayed este a treia moschee ca marime din lume, la constructia sa folosindu-se cantitati uriase de marmura, aur si argint. Aici pot fi admirate sapte candelabre gigant ornate cu cristale Swarovski, un urias covor tesut de mana de sute de artizani si peretii sculptati in marmura de diverse culori si ornamentati cu aur. Moscheea detine trei locuri in Cartea Recordurilor: pentru cel mai mare candelabru, pentru cel mai mare covor si pentru cea mai mare cupola. In zilele de joi si duminica se organizeaza tururi cu ghizi ale moscheei, care incep la ora 10 si dureaza aproximativ o ora jumatate. Tinuta care trebuie adoptata este una decenta.
The Corniche - Faleza din Abu Dhabi este cel mai placut loc de promenada din Abu Dhabi. Ea incepe de langa Palatul Emiratelor si se intinde paralel cu plaja pe toata lungimea orasului. De-a lungul sau au fost amenajate plaje ce atrag turistii cu nisipul auriu si apa cristalina, precum si cu posibilitatea practicarii sporturilor de apa.
Parcul Tematic Ferrari World Abu Dhabi - este destinatia ideala pentru cei dornici de senzatii tari. Roller coaster, masini de curse, peste 20 de atractii pentru turisti de toate varstele toate sunt reunite in acest parc, cel mai mare parc de distractii acoperit din lume.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:
Specialist EAU & Dubai

FLORIN

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Daca vrei sa te bucuri de un concediu placut trebuie sa alegi perioada incepand cu luna octombrie si pana la jumatatea lunii aprilie cand Emiratele sunt scaldate de soare, oferind temperaturi moderate. Acesta este varful sezonului in aceasta destinatie si perioada in care se deruleaza cele mai interesante activitati si evenimente.

Sfaturi de calatorie

Se recomanda cetatenilor romani sa respecte traditiile si obiceiurile locale, sa aiba un comportament politicos, sa respecte regulile vestimentare. In timpul sarbatorilor Ramadanului, consumul de mancare, bautura sau fumatul in locurile publice constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoarea.

Importul, consumul, producerea si detinerea de stupefiante (rasina de cannabis, hasis, marijuana, heroina, cocaina) chiar si in cantitati foarte mici sunt interzise si aspru pedepsite de lege.

Rezidentii nemusulmani pot cumpara alcool de la magazinele ablitate numai daca au o licenta pentru alcool. In majoritatea barurilor hotelurilor se poate consuma alcool, dar numai de catre clientii hotelului.

Impresii de calatorie EAU & Dubai

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.726 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia