Plajele exotice si sporturile acvatice Curacao

Eturia - Agentie de turism

Plajele exotice si sporturile acvatice


Ca orice destinatie exotica din Caraibe si Curacao are ape de smarald si nisipuri albe si fine, plaje superbe, palmieri, soare si culoare. Insula se bucura de un placut climat tropical tot impul anului cu o temperatura medie de 27° C, fiind un paradis pentru iubitorii de mare si soare dar si pentru iubitorii de natura. Posibilitatile de petrecere a timpului sunt bogate si diverse. Plajele insulei sunt fie ascunse intre stanci cu pereti abrupti de jur imprejur, fie se intind de-a lungul tarmului, imbinandu-se armonios cu o vegetatie tropicala luxurianta. Pe cele 38 de plaje exista oferte pentru o gama mare de activitati: snorkeling si scuba diving, deep sea fishing, windsurfing, sailing, golf, tenis, squash, calarie.

De ce ne plac noua Plajele exotice si sporturile acvatice

"Imi amintesc...o zi de condus pe drumurile pustii in cautarea unor plaje izolate si spectaculoase (nu va fie teama daca va rataciti, localnicii va vor indruma cu siguranta iar pe mine de exemplu m-au condus cu masina lor in fata pana la Cas Abou chiar daca nu aveau drum acolo);" Sorin Stoica

"Curacao este un paradis pentru diveri dar si pentru iubitorii de natura, aici putand admira o mare varietate de specii de pasari, reptile sau mamifere." Sorin Stoica

"Iti recomand...cateva ore de snorkeling in apele de la Porto Mari sau Kenapa dar si de la Breezes sau Marriot;" Sorin Stoica


Cand spui Cas Abou, inchide ochii si imagineza-ti un colt de paradis - acesta este Cas Abou, una dintre cele mai frumoase plaje ale Insulei Curacao. Situata pe coasta de vest a insulei, de o frumusete naturala aparte, plaja cu un nisip fin si alb, scaldata de ape limpezi, este strajuita de palmieri, oferind clipe de relaxare de neuitat. Apele de cristal cu nuante turcoaz ale plajei sunt ideale pentru practicarea sporturilor acvatice sau pentru o baie revigoranta.

Plaja Kenapa este una din cele mai populare plaje din Curacao, fiind renumita pentru plajele sale frumoase, cu nisip alb si apa cristalina. Peisajul marin permite practicarea sporturilor acvatice, in special snorkeling si diving. Situata pe partea de nord vest a insulei, este una din plajele cele mai linistite din Curacao, mai ales pozitionarii sale in afara zonei urbane.

Plaja Porto Mari, cu nisip alb si apa limpede, este un adev─ârat paradis pentru iubitorii de plaja si snorkeling. Situata pe coasta de vest a insulei tropicale, plaja ofera si o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist Curacao

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Din punct de vedere al climei Curacao este o destinatie placuta de-a lungul intregului an, insa din considerente care nu tin de clima in Curacao sezonul turistic de varf incepe cu mijlocul lunii decembrie si tine pana in luna aprilie.

Sfaturi de calatorie

Deoarece temperaturile sunt calde pe tot parcursul anului, imbracamintea recomandata este casual subtire. Cand petreceti timpul afara trebuie sa va protejati de soare. Cele mai multe unitati sunt doate cu aer conditionat, astfel ati putea avea nevoie de o jacheta usoar sau o camasa. Unele restaurante interzic pantalonii scurti sau sandale, de asemenea unele cazinouri solicita jachete sau camasi pentru barbati. Tinuta sumara si costumele de baie nu sunt adecvate decat in locurile special amenajate pe plaja.

Impresii de calatorie Curacao

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.726 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia