Plajele salbatice Costa Rica

Eturia - Agentie de turism

Plajele salbatice


Plajele costaricane sunt minunat de salbatice, sunt scaldate in soare tot timpul anului. Reprezinta un paradis pentru iubitorii de surf, aventura, resorturi luxoase si locuri izolate.

Motive pentru a vizita Plajele salbatice

1 Surf - pe cel mai mare val din Costa Rica, numit Salsa Brava.

2 Aventura - explorarea florei si faunei acvatice si terestre.

3 Liniste - pe plajele izolate.


Guanacaste - Plajele minunat de salbatice scaldate in soare tot timpul anului, padurile tropicale, viata de noapte antrenanta si atmosfera relaxanta atrag mii de calatori an de an in provincia Guanacaste. O fasie de coasta acoperita de plaje si comunitati mici si linistite, cunoscuta drept Coasta de Aur, este localizata pe tarmul Pacificului de Nord. De la sud la nord, se insira precum perlele plajele Playas Negra, Avellanas, Tamarindo, Grande, Brasilito, Conchal, Flamingo si Potrero. Zona este un paradis pentru surferi, iubitorii de soare si de aventura, oferind un amestec de resorturi luxoase si plaje izolate.
Puerto Viejo De Limon - este o destinatie turistica foarte cunoscuta printre iubitorii de surf, datorita celui mai mare val din Costa Rica, numit Salsa Brava. Este o destinatie vizitata pentru plajele sale frumoase: Playa Chiquita, Playa Negra si Punta Uva, care se numara printre cele mai spectaculoase din Costa Rica. Aproape de Manzanilo, locatia renumita pentru iubitorii de caiac, se afla Centrul de Salvare al Jaguarilor din Costa Rica.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

When to go

In general cea mai buna perioada pentru a vizita Costa Rica este cea din anotimpul uscat sau vara, din decembrie pana in aprilie, deoarece precipitatiile sunt mai reduse. De evitat este Saptamana Sfanta premergatoare Sarbatorilor Pascale, in aceasta perioada aglomeratia fiind amplificata de activitatile specifice ale localnicilor. In luna mai incepe sezonul ploios care poate fi o alternativa pentru turism, primele luni fiind chiar o perioada minunata de a vizita Costa Rica. Pe langa faptul ca natura prinde viata, perioada fiind cunoscuta ca si anotimpul verde, este evitata si aglomeratia, iar tarifele sunt mai reduse.

Sfaturi de calatorie

Atunci cand va faceti bagajele tineti cont de toate regiunile pe care le vizitati. In San Jose si in Central Valley climatul este temperat, similar cu o primavara calduroasa, deci va trebui sa aveti la dumneavoastra. imbracaminte usoara si cu maneci scurte pentru zi si o jacheta sau un pullover usor si pantaloni lungi pentru seara si dimineata. Zonele joase de plaja impun imbracaminte usoara, preferabil din fibre naturale, racoroase (bumbac, in). Ochelarii si palaria de de soare sunt deasemenea indispensabile in zonele de plaja. Incaltamintea recomandata este cea sport usoara si sandalele. O haina usoara pentru ploaie si vant este deasemenea indicata, precum si lotiunile impotriva arsurilor.

Impresii de calatorie Costa Rica

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.726 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia