Destinatii vizitate de Codrina Nechita

Pentru romani, Israelul e Tara Sfanta, Pamantul Promis, locul incarcat de istorie si de semnificatii biblice in care e bine sa ajungi macar o data in viata. Ei bine da, Israel este Tara Sfanta… si mult mai mult de atat! Cu siguranta, la plecarea din Otopeni, nu as fi zis ca ma voi intoarce din aceasta tara atat de incantata si de uimita de tot ce am trait si descoperit acolo., Codrina Nechita

Destinatii Destinatii vizitate de Codrina Nechita

Israel - Land of Adventure

Pentru romani, Israelul e Tara Sfanta, Pamantul Promis, locul incarcat de istorie si de semnificatii biblice in care e bine sa ajungi macar o data in viata. Ei bine da, Israel este Tara Sfanta… si mult mai mult de atat! Cu siguranta, la plecarea din Otopeni, nu as fi zis ca ma voi intoarce din aceasta tara atat de incantata si de uimita de tot ce am trait si descoperit acolo.

citeste tot testimonialul

Codrina Nechita / Testimonial Eturia

Canada, o revelatie - Noiembrie

Cred ca majoritatea europenilor si nu numai considera Canada o tara rece, friguroasa, insa cu un standard de viata ridicat, numai buna de emigrat. Bineinteles ca am pasit pe teritoriul canadian cu acelasi „bagaj” de prejudecati, insa avand convingerea ca, din punct de vedere al naturii, Canada ascunde minunatii neasemuite. Surpriza a fost mai mult decat placuta, orasele canadiene sunt care mai de care mai cosmopolite, elegante, fascinante; si spun asta din perspectiva unui calator pasionat de plimbari in natura si mai putin de agitatia urbana.

citeste tot testimonialul

Codrina Nechita / Testimonial Eturia

Multumesc, Kenya - Martie

Intelepciunea kenyana spune ca ochiul nu uita niciodata ceea ce a vazut inima (“The eye never forgets what the heart has seen.” - proverb kenyan) si mai spune ca cel care nu a ajuns inca la destinatie nu se simte obosit (“The one who has not reached his destination never gets tired.” - proverb kenyan).

citeste tot testimonialul

Codrina Nechita / Testimonial Eturia

Provence, o simfonie rosé - noiembrie

Propunerea de a merge in acest info trip a venit pe neasteptate, insa a insemnat oarecum o continuare a unor preocupari personale mai vechi - participasem la diferite prezentari cu degustari de vinuri ale unor case autohtone, sustinute de somelieri cu experienta si cu darul vorbelor care reusisera sa imi starneasca interesul privind vinurile si, mai ales, povestea producerii lor.

citeste tot testimonialul

Codrina Nechita / Testimonial Eturia

Andorra - Perla Pirineilor - noiembrie

Imediat ce ai traversat tunelul Cadí (5026 m), Pirineii iti dezvaluie o noua perspectiva: piscuri marete acoperite de zapada, versanti stancosi, abrupti si localitati pitoresti, rasfirate.

citeste tot testimonialul

Codrina Nechita / Testimonial Eturia

Maldive - Un paradis in infinite nuante de albastru

Arhipelagul Insulelor Maldive este de departe cea mai frumoasa destinatie, pe care am vizitat-o cu ocazia unui trip inspection efectuat in septembrie anul trecut.

citeste tot testimonialul

Codrina Nechita / Testimonial Eturia

together for excellent journeys

Maldive in ianuarie Simona

O vacanta relaxanta si cu vreme foarte buna....

Maldive in ianuarie
Impresii Thailanda - ianuarie 2020 Laurentiu

Laurentiu ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Bangkok si...

Impresii Thailanda - ianuarie 2020
Impresii Filipine - ianuarie 2020 Alina

Puncte tari ale vacantei: organizarea, comunicarea cu ambele agentii, cazarea,...

Impresii Filipine - ianuarie 2020
Impresii Laponia - ianuarie 2020
Impresii Laponia - ianuarie 2020 Maria

Vacanta in Laponia a fost un vis devenit realitate nu doar pentru copiii nostri,...

Impresii Maldive - ianuarie 2020
Impresii Maldive - ianuarie 2020 Valentina

Destinatia este unica!...

Impresii Phuket - ianuarie 2020
Impresii Phuket - ianuarie 2020 Stefan

Puncte tari ale vacantei: locatia cazarii, promptitudinea agentului de turism....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

  • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
  • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

  • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
  • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

  • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
  • Din 2007 avem 22.140 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
  • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia