Circuite de grup Delish in

Eturia - Agentie de turism

Circuite de grup Delish

Oferte speciale

Georgiana Atanasiu organizeaza evenimente, tururi si experiente gastronomice dedicate turistilor straini in Bucuresti, dar si in tara, prin propria companie, Delish Experiences. Ea si-a dorit totodata sa exploreze gastronomii din cele mai variate si astfel s-a nascut parteneriatul cu Eturia. Pasiunea ei pentru calatorii se imbina cu dorinta de a descoperi gusturi si povesti. Este incantata ca are ocazia sa cunoasca zi de zi oameni interesanti si culturi diferite. Pe langa acestea, bucuria de a fi in mijlocul oamenilor, ii da energie si entuziasm. Georgiana abia asteapta sa va cunoasca si sa calatoriti impreuna in destinatii de vis, adunand in albumul de vacanta momente frumoase.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist

Stefania

031.9998

office@eturia.ro

VACANTE ETURIA

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice: cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Circuitele de grup includ si asigurarea complexa de calatorie si bacsisul pentru ghizi si soferi.

Astfel ai o vacanta fara griji si fara costuri ascunse, singurele cheltuieli extra sunt cele personale, anumite excursii optionale pe care le poti alege pentru a iti completa experienta de vacanta si in cateva cazuri taxe de aeroport locale cu valori modice de cativa zeci de euro.
Sorteaza dupa:
  •   Multi-tari
  • 2Circuit gastronomic Umbria, Italia, 9 zile - iunie 2018 - cu Georgiana Atanasiu
     

    Circuit gastronomic Umbria, Italia, 9 zile - iunie 2018 - cu Georgiana Atanasiu Grupuri cu insotitor

    Tarif fix / persoana: 2.650 €
    vezi oferta Data plecare: 2018-06-22;
    Companie aeriana: Blue Air
    Circuit gastronomic Umbria, Italia, 9 zile - iunie 2018 - cu Georgiana Atanasiu Grupuri cu insotitor vezi oferte
    Iti propunem o incursiune inedita in cultura regiunii Umbria, din Italia, combinand universul gastronomiei locale cu vizita unor celebre orasele medievale: Perugia, Orvieto, Assisi si Spoleto. Veti admira pitorestile peisaje din Umbria, Cascada delle Marmore, intinsele podgorii si livezi de maslini din regiunea Montefalco si campurile multicolore de la Castelluccio. Te vei delecta cu preparate tipice regiunii, obtinute din ingrediente locale, vei degusta vinuri de calitate, Umbria fiind una dintre cele mai importante regiuni viticole italiene, iar la desert vei savura delicioasele specialitati de ciocolata Perugina sau racoritoarea inghetata artizanala - un veritabil caleidoscop de culori si gusturi. Bucataria regiunii Umbria este evidentiata in principal de preparatele pe baza de carne si ingrediente locale. Se remarca o anumita simplitate in preparare, rodul pamantului fiind apreciat si utilizat atat in viata de zi cu zi cat si in pregatirea felurilor de mancare pentru diferite ocazii speciale. Se pune foarte mult accentul pe aromele naturale ale legumelor si cerealelor. Produsele specifice sunt preparatele din carne de porc, in special in zona Norcia, de unde si denumirea salami norcino; trufele - un veritabil simbol al Umbriei, dar si uleiul de masline, ingredient indispensabil in aproape toate retetele umbre. Bineinteles trebuie sa amintim de importantele domenii viticole din Orvieto si Montefalco, ale caror vinuri au sporit faima regiunii. Dupa sosirea pe aeroportul Fiumicino vei fi transferat spre Orvieto, nu inainte de a poposi in Civita di Bagnoregio unde vei face un tur pietonal de oras. Unul dintre cele mai frumoase orasele medievale italiene, Civita di Bagnoregio este situat pe culmea unui deal de roca vulcanica, putand fi vizitat numai traversand un pod pietonal. Arhitectura caselor pastreaza farmecul medieval, completand parca peisajul incantator oferit de canioanele din imprejurimi, sapate in roca argiloasa. Oraselul deschide, parca, poarta spre o alta dimensiune, dominat fiind de Biserica Sfanta Maria, ce dateaza din Evul Mediu. La finalul turului vei avea timp la dispozitie pentru a admira frumusetile locurilor pe cont propriu, inainte de a ne continua itinerarul pana la Orvieto. Vei servi o cina de bun venit si vei degusta produse cu specific local intr-un restaurant traditional din oras. Vei fi tranferat catre Assisi, iar pe traseu te vei opri la Corbara, pentru a vizita o ferma agroturistica locala - Tenuta di Corbara. Proprietatea se intinde pe o suprafata de 1200 acri si a apartinut Contelui Montemartre, fiind un complex elegant de cladiri din piatra dispuse in jurul Restaurantului Il Caio - “inima” domeniului. La Tenuta di Corbara vom admira intinsele culturi de vita de vie, maslini, cereale si legume si superbul peisaj colinar scaldat in nuante calde de verde.
    Vei lua pranzul La Restaurantul Il Caio, unde vei degusta vinuri atent selectionate si iti vei delecta papilele gustative cu delicioasele preparate din bucataria proprie.
    Vei servi cina in restaurantul hotelului din Assisi. Vei face un tur pietonal in Assisi, cunoscut ca fiind locul de nastere al Sfantului Francisc, fondator al ordinului religios franciscan in anul 1208. Tot aici s-a nascut si poetul latin Propertius. In cadrul turului vei vizita Bazilica Sfantul Francisc, biserica de capatai al ordinului romano-catolic al calugarilor franciscani. Unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj de pe teritoriul Italiei, edificiul este un simbol al localitatii Assisi si este inscris pe lista patrimoniului UNESCO din anul 2000. Constructia bisericii a inceput in 1228 si include de fapt doua locase de cult: Biserica de Jos si Biserica de Sus, dar si cripta ce adaposteste ramasitele pamantesti ale Sfantului Francisc. Bisericile sunt un exemplu de stil gotic, fiind decorate cu fresce realizate de numerosi pictori apartinand scolilor romana si toscana din perioada Evului Mediu: Cimabue, Giotto, Simone Martini, Lorenzetti si Cavallini. Vei fi transferat catre Perugia, capitala regiunii Umbria. Vei vizita astazi un loc unic in lume - Muzeul si Fabrica de Ciocolata Perugina. La cativa kilometri de centrul Perugiei se produce una dintre cele mai renumite marci de ciocolata italiana - Perugina. Vei descoperi aici secretele “hranei zeilor”. Vei incepe cu o incursiune in muzeul special amenajat pentru a dezvalui istoria Peruginei, vei continua cu o vizita in fabrica, laboratorul unde se nasc toate aceste specialitati pe baza de cacao apreciate in intreaga lume si vei incheia cu Scoala de Ciocolata, locul ideal pentru pasionatii de dulciuri, unde Perugina impartaseste secretele artei sale cu iubitorii ciocolatei. Vei face un tur de oras de o jumatate de zi pentru a descoperi istoria si farmecul Perugiei. Te vei plimba prin Piazza Italia si vei explora cetatea Rocca Paolina, apoi te vei indrepta spre centrul vechi al orasului, unde se afla Fontana Maggiore, Piazza IV Novembre si Pozzo Etrusco. In cadrul Palazzo dei Priori vei vizita Collegio del Cambio, construit intre 1452-1457 si fiind locul unde se desfasura schimbul breslelor din oras. Pe langa bresla comerciantilor, una dintre cele mai puternice din Perugia era bresla bancherilor. Collegio del Cambio include Sala Avocatilor si Sala Consiliului, aceasta din urma fiind cea mai bine pastrata incapere datand din secolul XV din Italia. Turul include si o plimbare cu minimetroul din Perugia, un inedit mijloc de transport in comun inaugurat in 2008. Vei fi transferat catre Montefalco, nu inainte de a admira frumusetea unica a campurilor inflorite de la Castelluccio. Vei face un scurt popas intr-un punct de belvedere pentru a admira incredibilul covor multicolor ce se intinde pe mai bine de 15 km². Inconjurate de versantii Muntilor Sibillini si dominate de impozantul Monte Vettore (2476m), Piani di Castelluccio sunt invadate anual, intre lunile mai si iulie, de un mozaic spectaculos de culori dat de diversitatea speciilor de flori, de la gentiane si maci pana la narcise, violete, linte, trifoi si multe altele.
    Vei petrece dupa amiaza la celebrul Domeniu Arnaldo Caprai, cunoscut pe plan international pentru produsele de inalta calitate. Te vei bucura de farmecul naturii si vei degusta mai multe soiuri de vinuri si ulei de masline. Arnaldo Caprai produce de asemeni o bautura spirtoasa cu traditie in Italia, grappa, dar si un sortiment de bere nefiltrata si nepasteurizata denumita Merabirra. Complexul se intinde pe o suprafata considerabila si imbina metode de productie moderne si inovatoare cu traditia si specificul local. La finalul vizitei vei fi transferat in Montefalco. Vei face un tur inedit de vanatoare de trufe, cu caini special antrenati pentru a gasi misterioasele delicatese. Trufele sunt niste ciuperci care cresc in pamant, de regula in padurile de foioase, si pot fi descoperite cu ajutorul cainilor sau a porcilor dresati special. Datorita gustului lor minunat trufele sunt ingrediente importante in bucataria clasica din majoritatea culturilor culinare din Occident, fiind si foarte scumpe. In timpul turului vanatorul iti va dezvalui o sumedenie de secrete interesante ale acestei indeletniciri. Vei servi un delicios pranz cu aroma de trufe la Fabbrica del Tartufo. Periplul tau continua cu o vizita la Tenuta Castelbuono, pentru o noua degustare de vinuri atent selectionate. Tenuta Castelbuono este locul in care arta se intalneste natura si vinurile de calitate. Inaugurata in 2012, dupa 6 ani de munca asidua, crama domeniului, in forma de dom, sugestiv denumita Carapacea, suprinde prin arhitectura deosebita, dar si prin functionalitate, fiind opera unui important artist italian, Arnaldo Pomodoro. Stilul artistului s-a schimbat dupa o vizita in 1959 in SUA, cand a vizitat MoMA si a intrat in contact cu operele lui Brancusi. Crama este prima sculptura din lume in care oamenii isi desfasoara activitatea, o constructie unica care reuneste spiritul artistic, rodul naturii si iscusinta enologilor, sub imensa sa cupola din cupru cu fisuri ce amintesc de brazdele pamantului care o inconjoara. Te vei lasa cucerit de farmecul locurilor si de gusturile desavarsite. La final vei fi din nou transferat in Montefalco. Vei fi transferat la Spoleto. Vei face un tur pietonal in Spoleto. Dominat de fortareata medievala si inconjurat de Muntii Apenini, Spoleto ofera o priveliste suprinzatoare. Amfiteatrul si arcadele grandioase reprezinta patrimoniul roman din Spoleto. Vei vizita Casa Romana (secolul I), situata in subteranul Pietei Municipale si a Primariei. Incepand cu anul 570 orasul a fost capitala Ducatului Longbarzilor, perioada in care a cunoscut o perioada infloritoare si in timpul careia au fost construite numeroase edificii importante, intre acestea cea mai importanta fiind Catedrala Romanesca ce dateaza din secolul XIII. Iti recomandam sa savurezi o inghetata artizanala de la Gelateria Crispini, castigatoare a titlului de cea mai buna inghetata din lume in 2017. Vei fi transferat la Feretillo, pentru a vizita Biserica Sfantul Stefan si Muzeul Mumiilor. Aceasta adaposteste o cripta in care au fost descoperite in 1806 mai multe cadavre mumificate datorita unei micro-ciuperci foarte rare care a facut posibil acest proces. Din 1998 cripta gazduieste un muzeu in care pot fi observate aceste mumii, ce pastreaza enigma originilor ciudatului fenomen. Seara te vei intoarce in Spoleto pentru cina. Vei face o excursie la Terni, vechi orasel roman situat in sudul regiunii Umbria. In timpul celei de-a doua Revolutii Industriale din Italia, Terni a capatat un rol important prin construirea de otelarii. Aceasta importanta industriala crescuta a facut ca orasul sa fie bombardat de Aliati in timpul Celui De-al Doilea Razboi Mondial. Ruinele vechiului centru industrial exista si astazi si sunt denumite “Manchester-ul italian”. Terni este si Orasul Indragostitilor, avandu-l ca patron pe Sfantul Valentin. In cadrul turului vei vizita si Biserica Sfantul Valentin, cel mai important obiectiv al orasului. Vei continua apoi cu vizita la Cascada Marmore, creata de catre romani. Cascada masoara 165 metri inaltime, fiind cea mai mare cascada antropica din lume. Avand trei caderi de apa si fiind amplasata pe o portiune a cursului Raului Velino, cascada ofera o priveliste impresionanta, amplificata de verdele intens din jur. La final vei fi transferat la hotelul din Spoleto. Periplul tau culinar se incheie astazi. Vei fi transferat la aeroportul Fiumicino din Roma.

Ultimele impresii de calatorie

Experienta

  • 11 ani de turism
  • 1.755.323 zile de vacanta vandute
  • 284.271.430 km parcursi de clientii Eturia
  • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

  • Fara costuri ascunse!
  • Telefon de urgenta 24/7
  • Ghiduri si sfaturi de calatorie
  • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

  • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
  • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

  • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
  • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
  • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia